Efectuarea plăţilor pe WEB – m-commerce

by donpedro

Securitatea
NB! Pentru o discuţie completă despre securitate este necesar să vorbim despre platforma plăţilor de tranzacţii, care se referă la soluţia de securitate Mbroker, “Hârtia Albă”, pusă la dispoziţie tot de MoreMagic.

Arhitectura de volum

Arhitectura MProxy

Concept de adaptare

Când banii sunt transferaţi dintr-un cont în altul, securitatea acestei acţiuni este lucrul cel mai important. În prezent nu există nici un standard care să poată fi aplicat de toate aparatele portabile fără să se ţină cont de producător sau de sistemul de operare. În schimb, tot felul de implementări şi concepte au intrat în folosinţă în industria de bază. MoreMagic pentru toate măsurile de securitate aplicate atât sistemelor fizice cât şi conceptelor logice. Toate punctele de intrare posibile au fost securizate. Regulile flexibilităţii afacerilor asigură faptul că tranzacţiile sunt executate ori complet ori de loc. În continuare vă prezentăm o listă de măsuri care se aplică în diferite nivele ale platformei de plăţi.
A umbla în server-ul Mbroker este imposibil. El este situat în centrul operatorilor de telefonie mobilă, are sisteme de securitate fizice şi opice; numai un mic număr de port-uri sunt deschise pentru internet şi sunt persoane care verifică toate persoanele care accesează serverul prin combinaţia utilizator/parolă.
Toate parolele stocate în Mbroker sunt criptate folosind mai multe programe de criptare în acelaşi timp.
Conexiuniea dintre Client şi Mbroker este securizată prin criptare folosind mai multe chei (atât pentru criptarea simetrică cât şi pentru cea asimetrică).
O cale tipică dar foarte sigură pentru a identifica utilizatorul telefonului mobil este aceea de a cere utilizatorului numărul ID al telefonului prin care are acces la portal.
Metodele de plată permise pot fi folosite numai pentru transferul de bani de la client la operatorul de telefonie mobilă sau comerciant. Transferul în direcţia inversă poate fi realizat doar prin anularea tranzacţiilor, folosirea unor parole protejate sau prin interfeţe SSL criptate.
Toate tranzacţiile făcute de un client trebuie confirmate prin acţiuni explicite de către client. Clientul trebuie mai întâi să fie identificat exact. Dialogul de confirmare va indica întotdeauna modul de plată folosit şi suma cedată.
Prin acest lucru se evită toate problemele care apar cu privire la modalitatea de plată.
Nu este permis nici un transfer de bani între clienţii sistemului Mbroker. Nu este posibil să scoţi banii dintr-un cont şi să pui în alt cont.
Mbroker însuşi nu stocheză numerele cărţilor de credit, parolele clienţilor sau alte date necesare plăţii către un alt sistem de plată. Astfel de informaţii sunt ori introduse de către client ca parte a tranzacţiei şi trimise de către Mbroker către sistemul de plată, ori sunt stocate în baze de date care sunt accesibile numai mecanismelor de plată şi nu Mbroker-ului în sine.
Folosind sistemul Mbroker în afaceri, puteţi pune limite care să se aplice de când vă spuneţi ID-ul, cum ar fi suma maximă pe fiecare tip de plată, numărul total de tranzacţii pe săptămână, suma pe fiecare tranzacţie, balanţa contului MWallet, şi alte tipuri de date.

MoreMagic Software

S-ar putea să vă placă și