Echipele sportive de curse auto sponsorizate de Infineon conduc în clasamente

by donpedro

Echipajele sportive de curse auto sponsorizate de Infineon îşi menţin poziţiile de frunte în diferitele curse desfăşurate în Europa, Asia şi America de Nord. Implicarea companiei în concursurile sportive cu motor pe probleme tehnice îi permite să-şi demonstreze şi să-şi extindă competenţa în tehnologie furnizând soluţii de echipamente electronice pentru industria auto ce se adresează unui public foarte mare.
Rezultate
În runda a 9-a, a competiţiei “Porsche Michelin Supercup 2003” desfăşurată la Budapesta – Hungaroring, echipa “Infineon Team Farnbacher/PZM” şi-a consolidat poziţia de lider conducând acum în clasament cu 85 de puncte. Pilotul Infineon – Frank Stippler a câştigat cursa conducând de la start până la final. Colegul său de echipă, Pierre Kaffer a terminat cursa pe locul al doilea aducând astfel echipei “Infineon Team Farnbacher” a treia victorie din ultimile două finaluri de sezon. Pierre Kaffer conduce în clasament, acum când mai sunt trei curse până la finalul sezonului, iar Frank Stippler este al treilea. La toate cursele campionatului “Porsche Michelin Supercup”, inginerii de la Infineon colaborează strâns cu echipa piloţilor la înregistrarea şi interpretarea datelor pentru a optimiza funcţionarea motorului.
În Statele Unite, echipa “Infineon Team Joest” şi-a apărat cu succes poziţia de lider în circuitul “American Le Mans Series” – (ALMS). Timp de 2 ore şi 45 de minute în cursa de la “Road America”, Wisconsin, piloţii Frank Biela şi Marco Werner au luptat pentru poziţia a treia în clasamentul LMP900. Frank Biela şi Marco Werner conduc în clasamentul piloţilor, iar echipa “Infineon Team Joest” conduce în clasamentul pe echipe având un avans de 11 puncte. Maşina Infineon-Audi R8 conţine numeroase componente produse de Infineon.

În Montreal, Canada, pilotul echipei “Visteon/Patrick Racing” – Oriol Servia – a terminat cursa pe locul al doilea în cea de a 14-a rundă a competiţiei “2003 Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford”. Oriol Servia a luat startul de pe poziţia întâi şi a condus în câteve tururi. Infineon este co-sponsor al echipei “Visteon/Patrick Racing”.
De asemenea, Infineon a acţionat în afaceri privind zona echipamentelor electronice auto şi în general a echipamentelor electronice industriale din Asia. Pentru a-şi creşte reputaţia numelui său în Asia, Infineon este co-sponsor al echipei “Team Infineon-Novellus” ce participă în competiţia “Porsche Carrera Cup Asia 2003”. Pilotul echipei Charles Kwan, a câştigat ambele curse de 2.5km ale circuitului “Taebek Circuit” din Corea.
Mulţumită victoriilor lui din rundele 8 şi 9, Charles Kwan, al doilea în clasamentul general, a câştigat puncte preţioase consolidându-şi poziţia în lupta pentru câştigarea cupei “Porsche Carrera Cup Asia 2003”.
Infineon este cel mai mare furnizor de soluţii electronice cu semiconductori pentru industria autoturismelor din Europa şi al doilea în lume şi este considerat un pionier în tehnologia viitorului precum telematica, managementul de protecţie şi siguranţă, controlul motorului şi tehnologia senzorilor. Prin angajarea sa în cursele sportive cu motor, Infineon aduce inovaţii în dezvoltarea curselor sportive fiind în măsură să optimizeze tehnologia avansată din industria auto.

www.infineon.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu