Eaton descrie în cadrul podcastului global “The Innovation Experts” de la Farnell cum pot fi proiectate și analizate sistemele de automatizare a proceselor.

by donpedro

Farnell a lansat cel de-al patrulea episod din cea de-a doua serie a podcastului “The Innovation Experts”, cu Eaton, lider global în domeniul managementului inteligent al energiei și al sistemelor industriale.

A doua serie împărtășește opiniile celor mai importanți experți din industrie, dezvăluind tendințele, provocările, produsele și soluțiile care permit tranziția globală către principiile Industrie 4.0 și accelerează inovarea în domeniul IIoT (Industrial Internet of Things).

În acest episod, Eaton explică modalitățile prin care companiile pot realiza optimizarea proceselor cu ajutorul unei proiectări inovatoare și al analizei “big data” pentru a prezice nevoile, a lua decizii mai inteligente și a crea noi eficiențe.

Alexandra Rangel, National PowerXpert Application Engineer la Eaton, scoate în evidență provocările și beneficiile pentru companiile care doresc să adopte cerințele Industriei 4.0 și să construiască fabrici inteligente pentru o performanță optimă. Odată cu avansul noilor tehnologii, cum ar fi inteligența artificială și învățarea automată, hiperconectivitatea, realitatea augmentată, roboții colaborativi (coboți) și multe altele, Rangel subliniază importanța de a avea o strategie de digitalizare pentru a sprijini parcursul unei organizații în Industrie 4.0.

Dave Beck, Director Global E-mech & Passives la Farnell, a declarat: “Multe companii sunt interesate să exploreze modul în care pot utiliza principiile fundamentale ale Industriei 4.0 pentru a-și sprijini strategia de digitalizare, dar adesea nu știu de unde să înceapă. În cel mai recent episod al emisiunii The Innovation Experts, Eaton explică ce pași trebuie urmați pentru a adopta cu succes cerințele Industriei 4.0 și pentru a obține beneficii în urma tuturor investițiilor făcute”.

 Noile episoade ale serialului The Innovation Experts sunt lansate la fiecare câteva săptămâni și acoperă subiecte cheie,inclusiv proiectarea inteligentă a fabricilor și puterea automatizării, sinergia revoluției industriale cu electrificarea, cum să demonstrezi rentabilitatea investițiilor din Industrie 4.0 și multe altele.  Toate episoadele anterioare de podcast celei de-a doua serii sunt acum disponibile pe hub-ul de resurse tehnice al Farnell, inclusiv:

  • Episodul 1: Trecerea la Industrie 4.0 folosind măsurători noi și existente – Episodul de debut al seriei se concentrează pe modul în care companiile de procesare și producție pot adopta principiile Industrie 4.0 prin adoptarea digitalizării. Kevin Goohs, director al strategiei de implementare IoT de la Omega Engineering, discută despre modalități inovatoare de modernizare a instalațiilor existente cu soluții critice, cum ar fi senzorii și noile sonde digitale inteligente, pentru a capta informații în timp real în fabrică. Companiile vor înțelege monitorizarea și controlul la periferia fabricii, cum să identifice noi mecanisme de transmitere și analiză a datelor mari (big data) și de ce este important să se efectueze evaluări critice ale proiectelor pilot înainte de a se angaja în instalarea unui sistem complet.
  • Episodul 2: Alinierea sustenabilității, a strategiei de afaceri și a parteneriatelor cu Industrie 4.0 – Schneider Electric oferă o prezentare exclusivă a abordării inovatoare a companiei în ceea ce privește dezvoltarea de noi soluții tehnologice pentru IIoT, inclusiv modul în care învățămintele cheie sunt transmise direct clienților. Potrivit lui Mark Yeeles, Vicepreședinte Industrial Automation, Marea Britanie și Irlanda, secretul pentru a progresa în adoptarea Industriei 4.0 constă în implicarea partenerilor strategici care pot ajuta companiile să creeze instalații complet optimizate. Yeeles este încrezător că inginerii și managerii de fabrici vor fi abilitați de Industrie 4.0 să ia decizii mai inteligente și adesea autonome, care pot eficientiza procesele și accelera transformarea spre succesul digital.
  • Episodul 3: Integrarea este poarta de acces pentru deblocarea Industriei 4.0 – În al treilea episod al celei de-a doua serii The Innovation Experts, Advantech explică de ce integrarea este portalul de acces pentru deblocarea principiilor de bază ale tehnologiei Industrie 4.0. Matt Dentino, Industrial Internet of Things Channel Manager pentru America de Nord la Advantech, precizează modul în care o politică de lungă durată de adoptare a arhitecturii deschise a influențat abordarea companiei în ceea ce privește integrarea activelor, gestionarea energiei, transformarea digitală și monitorizarea și analiza în timp real. Ascultătorii află despre necesitatea unor parteneriate de afaceri strategice și despre importanța adoptării unei noi generații de ingineri pentru a menține un avantaj competitiv pe măsură ce Industria 4.0 supraîncarcă lumea industrială.

Eaton este dedicată îmbunătățirii calității vieții, protejării mediului și funcționării durabile pentru a-i ajuta pe clienți să gestioneze eficient energia. Prin capitalizarea creșterii electrificării și a digitalizării, Eaton contribuie la accelerarea tranziției mondiale către energia regenerabilă și la rezolvarea celor mai urgente provocări legate de managementul energiei. Înființată în 1911, Eaton este listată la bursa din New York de aproape un secol, cu venituri de 19,6 miliarde USD în 2021. Compania deservește clienți din peste 170 de țări.

Podcastul The Innovation Experts este disponibil gratuit de la principalii furnizori de podcasturi, inclusiv Spotify și Apple Podcasts.

Episoadele viitoare vor cuprinde interviuri exclusive cu ABB și Red Lion Controls.

Cel de-al patrulea episod al podcastului, cu Eaton, este disponibil acum pe hub-ul de resurse tehnice al Farnell.

Farnell | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu