Farnell extinde ofertele de întreținere predictivă pentru producători

by donpedro

Farnell, o companie Avnet, a anunțat că și-a extins ofertele de întreținere predictivă pentru a-i ajuta pe clienții din sectorul de producție să găsească cele mai bune soluții.

Farnell are acum în stoc o gamă largă de componente industriale care pot monitoriza energia, mecanismele de comandă și motoarele instalațiilor pentru a oferi alerte atunci când sistemele automatizate sunt în pericol. Farnell oferă, de asemenea, numeroase resurse tehnice pentru a-i ajuta pe clienți să rămână informați în peisajul în continuă schimbare al mentenanței.

“Deficitul de forță de muncă calificată din prezent a făcut și mai dificilă pentru mulți dintre clienții noștri rezolvarea oricăror probleme care apar în cadrul operațiunilor lor” a declarat Cliff Ortmeyer, Director Global de Marketing Tehnic de la Farnell. “Cele mai recente produse ale noastre oferă tehnologii de ultimă generație în domeniul IIoT (Industrial Internet-of-Things) pentru a contribui la reducerea costurilor, a timpului și a efortului necesar pentru a implementa soluții de întreținere predictivă”.

Unele dintre cele mai noi produse disponibile acum pentru clienții Farnell din domeniul producției includ:

Farnell continuă să facă investiții în gama sa de produse industriale, care a crescut cu 50% în ultimele 12 luni. Clienții pot alege din peste 80.000 de produse industriale disponibile de la peste 42 de producători industriali, inclusiv Schneider Electric, Honeywell, Siemens, ABB, Omron și Omega.

Totodată, Farnell oferă resurse tehnice pentru a-i ajuta pe producători să se informeze cu privire la cele mai recente bune practici în materie de întreținere predictivă. Unele dintre ofertele de instruire de la Farnell includ un raport tehnic privind întreținerea predictivă prin intermediul IoT industrial și noul e-Techjournal – Automatizare industrială – putere și control, împreună cu înregistrarea unui webinar privind întreținerea predictivă și IIoT.

Clienții Farnell pot explora produsele și ofertele tehnice extinse de întreținere predictivă accesând acest link

Farnell | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu