DigiKey a semnat un parteneriat global cu Ambiq, furnizor de circuite integrate cu consum foarte redus de putere

by gabi

DigiKey a încheiat un parteneriat cu Ambiq pentru a oferi soluțiile lor de circuite integrate de joasă putere, precum Apollo4 Blue Plus, care permite Bluetooth®️ Low Energy (BLE), grafică și audio pentru puncte finale IoT mereu conectate.

DigiKey, unul dintre cei mai importanți distribuitori la nivel mondial, cu cea mai mare selecție de componente tehnice și produse de automatizare disponibile în stoc pentru expediere imediată, a anunțat că a încheiat un parteneriat cu Ambiq pentru a distribui la nivel global semiconductoarele lor cu consum foarte redus de putere.

Prin acest parteneriat, DigiKey stochează acum Apollo4 Blue Plus de la Ambiq. Grație uneia dintre cele mai mici puteri dinamice pentru microcontrolere existente în prezent pe piață, noul SoC permite proiectanților de dispozitive purtabile de generație viitoare și de dispozitive inteligente alimentate de la baterii să își accelereze inovația.

Apollo4 Blue Plus este o soluție de procesor de sistem din generația a 4-a, construită pe platforma patentată de Ambiq, Subthreshold Power-Optimized Technology (SPOT®). Soluția sa completă hardware și software permite dispozitivelor terminale actuale și viitoare, alimentate de la baterie, să atingă un nivel mai ridicat de inteligență fără a reduce durata de viață a bateriei.

Dispozitivul Apollo4 Blue Plus cu Bluetooth Low Energy oferă mai mult decât suficient spațiu de calcul și stocare pentru a gestiona algoritmi AI și rețele neurale complexe, recunoaștere vocală permanentă și capabilități de afișare pentru o grafică fluidă.

Pentru mai multe informații despre Ambiq și pentru a comanda din portofoliul lor de produse, vă rugăm să vizitați site-ul DigiKey.

Despre Ambiq
Misiunea Ambiq este de a dezvolta soluții de semiconductori cu cel mai mic consum de putere pentru a permite dispozitivelor inteligente de oriunde să contribuie la o lume mai sănătoasă, mai curată și mai productivă. Ambiq a ajutat producători de top din întreaga lume să dezvolte produse care au o durată de viață de câteva săptămâni după o singură încărcare (în loc de câteva zile), oferind în același timp un set maxim de caracteristici în configurații industriale compacte. Obiectivul Ambiq este de a duce Inteligența Artificială (AI) acolo unde nu a mai ajuns niciodată în dispozitivele mobile și portabile, folosind soluțiile avansate de sistem pe cip (SoC) cu consum de putere foarte redus ale Ambiq. Până în martie 2023, Ambiq a livrat peste 200 de milioane de unități. Pentru mai multe informații, vizitați www.ambiq.com.

DigiKey

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu