Comunitatea element14 găzduiește un seminar web dedicat începătorilor în domeniul învățării automate embedded

Webinarul gratuit oferă participanților șansa de a câștiga o placă Thingy:53 de la Nordic

by gabi

element14, o comunitate Avnet, are plăcerea de a anunța un webinar gratuit, în colaborare cu Nordic Semiconductor și Edge Impulse, creat pentru a-i ajuta pe cei care se află la început de drum în domeniul învățării automate (ML) embedded.

Webinarul, programat pentru data de 21 noiembrie 2023, între orele 11:00 și 12:00 CET va oferi informații foarte utile în ceea ce privește potențialul utilizării învățării automate embedded, permițând participanților să exploreze perspectivele nelimitate pe care aceasta le aduce în lumea tehnologiei.

Robin M. Saltnes, Product Marketing Engineer la Nordic Semiconductor, va da startul sesiunii cu o demonstrație a platformei de prototipare Nordic Thingy:53, prezentând modul de colectare eficientă a mostrelor de date pentru a crea modele personalizate de învățare automată. Participanții vor obține informații despre funcționalitatea hardware de bază a acestei puternice platforme de prototipare și vor învăța cum să colecteze date pentru învățarea automată folosind aplicația nrF Edge Impulse.

După prezentarea lui Robin, Eoin Jordan, Developer Relations la Edge Impulse, va ghida participanții prin procesul de utilizare a Edge Impulse Studio. Acest tutorial pas cu pas va oferi participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a proiecta, antrena și testa modele de învățare automată în cadrul Edge Impulse Studio. Eoin va explica, de asemenea, cum să implementeze modelul pe un Thingy:53 pentru a valida rezultatele și va discuta diverse opțiuni de integrare a modelelor de învățare automată în aplicații de firmware.

Obiectivele principale pentru participanți:

  • Înțelegerea funcționalității hardware de bază a platformei de prototipare Nordic Thingy:53.
  • Să învețe cum să colecteze date pentru învățarea automată utilizând aplicația nRF Edge Impulse.
  • Stăpânirea procesului de proiectare, instruire și testare a modelelor de învățare automată în Edge Impulse Studio.
  • Exemplificarea metodei de implementare a modelului pe o Thingy:53 pentru validarea rezultatelor.
  • Explorarea diferitelor opțiuni de integrare a modelelor de învățare automată în aplicațiile firmware.

Element14 Community va oferi participanților care pun cele mai bune întrebări în timpul sesiunii două plăci Nordic Thingy:53.

În plus, în urma webinarului, participanții își pot testa cunoștințele printr-un scurt chestionar, putând să-și vadă rezultatele, fie în direct, fie la cerere, pentru a obține un certificat, îmbunătățindu-și astfel competențele în domeniul învățării automate embedded.

Pentru a afla mai multe și a vă înregistra la seminarul web, vizitați https://community.element14.com/learn/events/c/e/1681.

element14

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu