Digi-Key și Make: anunță un nou ghid al plăcilor de dezvoltare și o aplicație însoțitoare de realitate augmentată

Împărțit în secțiuni pentru plăci bazate pe microcontrolere (MCU), controlere pentru o singură placă (SBC) și plăci bazate pe FPGA-uri (Field Programmable Gate Array), ghidul îi ajută pe studenți, producători și ingineri de specialitate să identifice cele mai recente tehnologii disponibile pentru a contribui la dezvoltarea de inovații.

by gabi

Digi-Key Electronics, distribuitorul care oferă cea mai mare selecție din lume de componente electronice și produse de automatizare în stoc cu livrare imediată și Make:, the leading publication and network for makers, o publicație de top adresată producătorilor, au lansat versiunea actualizată a ghidului pentru plăci aplicația însoțitoare de realitate augmentată a Digi-Key disponibile atât în Apple App Store pentru dispozitive iOS, cât și în magazinul Google Play pentru dispozitive mobile cu Android™.

Împărțit în secțiuni pentru plăci bazate pe microcontrolere (MCU), controlere pentru o singură placă (SBC) și plăci bazate pe FPGA-uri (Field Programmable Gate Array), ghidul îi ajută pe studenți, producători și ingineri de specialitate să identifice cele mai recente tehnologii disponibile pentru a contribui la dezvoltarea de inovații.

Ca însoțitor al ghidului din acest an, Digi-Key a inclus o aplicație de realitate augmentată care folosește camerele, afișajele și senzorii din dispozitivele mobile actuale. Cu peste 50 de plăci disponibile în AR, aplicația este cea mai bună modalitate de a interacționa virtual cu aceste platforme de top. Aplicația Digi-Key AR a fost proiectată pentru a funcționa împreună cu ghidul sau ca o experiență independentă.

Grație comparațiilor detaliate a peste 150 de plăci, nu există o modalitate mai bună de a găsi soluția potrivită pentru prototipare rapidă și proiectare embedded de la furnizori de top, printre care Adafruit, Arduino, Raspberry Pi, SparkFun, BeagleBone, Micro:bit, Seeed Studio, DFRobot, Espressif și mulți alții. O noutate a ghidului din acest an este un articol care analizează ascensiunea Raspberry Pi RP2040 și Espressif ESP32 în timpul penuriei de cipuri. Lunar, se livrează aproximativ 500.000 de unități RP2040.

O altă exclusivitate disponibilă doar în cadrul aplicației include un videoclip în care David Groom, de la Make:, analizează în detaliu caracteristicile plăcilor și procesul de selecție.

“Suntem încântați să lansăm noul Ghid al plăcilor din cadrul aplicației Digi-Key AR. Posibilitatea de a explora plăcile și de a le vedea în detaliu cu ajutorul AR este o experiență pe care trebuie să o vedeți pentru a o aprecia”, a declarat Kevin Walseth, Manager of Technical Marketing la Digi-Key. “Posibilitatea de a roti, mări și vedea din toate unghiurile noile plăci este un instrument de vizualizare excelent pentru studenții, producătorii și inginerii care doresc să își ducă proiectele de la stadiul de idee la un proiect util.”

“The Make: Guide to Boards” a fost actualizat cu specificații detaliate ale celor mai importante 79 de microcontrolere, computere pe o singură placă și FPGA-uri pe care le puteți găsi. Oricare ar fi proiectul vostru, dacă are nevoie de un microcontroler sau de un computer SBC, verificați mai întâi ghidul nostru pentru a găsi cea mai potrivită și disponibilă placă pe care să vă bazați”, a declarat Groom, editorul comunității Make:. “Abordăm, de asemenea, tendințele de top și punem mâna pe o duzină dintre plăcile noastre preferate – noi și interesante – pe care le puteți vedea cum prind viață prin intermediul aplicației Digi-Key AR, care include, de asemenea, un videoclip exclusiv în care vorbesc despre fiecare dintre ele.”

Versiunile PDF ale ghidului și linkurile pentru descărcarea aplicației Digi-Key AR sunt disponibile la https://www.digikey.com/boardsguide

Digi-Key Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu