OKdo și RS lansează placa ROCK 5A de ultimă generație

ROCK 5A este un computer pe o singură placă (SBC) puternic, versatil și ușor de utilizat, creat pentru a răspunde cerințelor inginerilor, dezvoltatorilor, educatorilor, inventatorilor și antreprenorilor.

by gabi

OKdo, principalul furnizor de soluții informatice de ultimă generație, anunță lansarea plăcii ROCK 5A în parteneriat cu Radxa. ROCK 5A este un computer pe o singură placă (SBC) puternic, versatil și ușor de utilizat, creat pentru a răspunde cerințelor inginerilor, dezvoltatorilor, educatorilor, inventatorilor și antreprenorilor. Începând cu 1 februarie, OKdo oferă reduceri de preț pentru seria de plăci nou anunțată; (prețul este limitat pentru primele 5.000 de plăci).

Placa ROCK 5A va fi disponibilă în următoarele variante de preț:

  • 4GB – preț de piață 99$, preț special de lansare 74$.
  • 8GB – preț de piață 119$, preț special de lansare 94$.
  • 16GB – preț de piață 159$, preț special de lansare 134$.

ROCK 5A preia functionalitatea cheie extrem de căutată a puternicei versiuni anterioare, ROCK 5B și se potrivește cu factorul de formă comun al SBC-urilor industriale. Unele dintre caracteristicile sale cheie includ ieșire 8k, un procesor octa-core și un accelerator AI. În plus, este singura platformă SBC de pe piață cu acest factor de formă, care vine cu 16 GB de memorie.

ROCK 5A rulează Linux v5.10 Kernel, suportând Ubuntu, Debian, openFyde OS, Armbian, RebornOS, Android 12 și versiuni ulterioare. Clienții pot descărca software-ul de pe OKdo.com și pot găsi sprijin suplimentar din partea comunității profitând de sprijinul celor 1,5 milioane de membri ai comunității DesignSpark.

Operând la un nivel profesional, combinația de putere, versatilitate și suport face ca ROCK 5A să fie o opțiune excelentă pentru procesele embedded care cuprind aplicații de încărcare a vehiculelor electrice, producție automată, semnalizare digitală, tehnologie agricolă și multe altele.

“Încă de la lansarea familiei de plăci ROCK de la OKdo, piața a reacționat foarte bine în diverse domenii verticale, inclusiv în cele de consum, industriale și agricole. Suntem încântați să adăugăm încă un membru la familia ROCK și anticipăm o adopție rapidă în rândul clienților noi și existenți. ROCK 5A este combinația perfectă de putere, versatilitate și accesibilitate”, a declarat Richard Curtin, co-fondator și CTO al OKdo.

“Suntem încântați să introducem – în colaborare globală cu OKdo – noua generație de computere pe o singură placă ROCK 5A, ieftine, extrem de performante și compacte, de mărimea unei cărți de credit. Credem că ROCK 5A are deja performanțe de PC desktop ‘entry level’, fără să ne facem griji cu privire la consumul de putere și problemele de încălzire. Abia așteptăm să vedem comunitatea și dezvoltatorii realizând aplicații uimitoare bazate pe ROCK 5A SBC”, a declarat Tom Tang, președinte al VamRS Technology.

Pentru cei dornici să pună mâna pe un SBC de ultimă generație, ROCK 5B este în stoc la OKdo și RS pentru expediere imediată. Dispunând de caracteristici cheie, cum ar fi ieșirea 8k, procesorul octa-core, pornirea/oprirea alimentării și Real-Time-Clock încorporat, 5B ridică nivelul de putere cu ajutorul Rockchip-ului RK3588.

Aducerea pe piață a seriei ROCK reprezintă o soluție nouă și fiabilă pentru o industrie care încă se confruntă cu o penurie globală de cipuri și cu presiuni asupra lanțului de aprovizionare. OKdo recunoaște că a sosit momentul pentru o schimbare semnificativă iar adoptarea pe scară largă a IoT va fi esențială pentru un viitor mai durabil. SBC-urile și CM-urile ROCK sunt o altă ramură oportună a unui ecosistem de servicii pe care OKdo l-a dezvoltat pentru a revoluționa procesul de creare a produselor și excelența operațională. Pentru mai multe informații despre ROCK 5A, vizitați site-ul Okdo.

OKdo

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu