Digi-Key și Make: anunță “Ghidul plăcilor 2021” și aplicația de realitate augmentată însoțitoare

by donpedro

Digi-Key Electronics, distribuitorul cu cea mai mare selecție de componente electronice din lume în stoc pentru expediere imediată, și Make:, cea mai importantă publicație și rețea pentru producători, au plăcerea de a lansa ghidul 2021 Boards Guide și aplicația însoțitoare de realitate augmentată Digi-Key AR, disponibile atât în Apple App Store pentru dispozitive iOS, cât și în magazinul Google Play pentru dispozitive mobile cu Android™.

Împărțit în secțiuni pentru plăci bazate pe microcontrolere (MCU), controlere pe o singură placă (SBC) și plăci bazate pe FPGA (Field Programmable Gate Array), ghidul îi ajută pe studenți, producători și pe inginerii profesioniști să identifice cele mai recente tehnologii disponibile pentru a contribui la transformarea inovației în realitate.

În completarea ghidului din acest an, Digi-Key este mândru să anunțe o aplicație de realitate augmentată care utilizează camerele, afișajele și senzorii din dispozitivele mobile actuale. Cu peste 50 de plăci disponibile în AR, aplicația este cea mai bună modalitate de a interacționa virtual cu aceste platforme de top. Aplicația Digi-Key AR este proiectată pentru a funcționa împreună cu ghidul sau ca experiență de sine stătătoare.

Cu comparații detaliate privind peste 150 de plăci, nu există o modalitate mai bună de a găsi soluția potrivită pentru prototiparea rapidă și proiectarea embedded de la furnizori de top, inclusiv Adafruit, Arduino, Raspberry Pi, SparkFun, BeagleBone, Micro:bit, Seeed Studio, STMicroelectronics, Microchip, Cypress și mulți alții. O noutate în ghidul din acest an este un studiu de caz cu privire la soluțiile recent lansate Raspberry Pi 2040 bazate pe microcontroler. În primul său an, au fost dezvoltate peste 60 de plăci de la diverși furnizori, cimentând locul noii arhitecturi de microcontroler în lumea proiectării embedded.

O altă exclusivitate disponibilă doar din cadrul aplicației include un videoclip realizat de vizionari din industrie care vorbesc despre ceea ce va aduce viitorul plăcilor embedded. Videoclipul include informații de la:

  • Limor “Ladyada” Fried, fondator și CEO, Adafruit Industries
  • Eben Upton, CEO, Raspberry Pi Trading
  • Eric Pan, fondator și director executiv, Seeed Studio
  • Paul Beech, co-fondator, Pimoroni Ltd.
  • Zach Supalla, CEO, Particle
  • Bob Martin, Wizard of Make – Inginer senior, Microchip Technology

Ghidul va fi distribuit împreună cu volumul din noiembrie al revistei Make:. Versiunile PDF ale ghidului și linkurile pentru descărcarea aplicației Digi-Key AR sunt disponibile la http://www.digikey.com/boardsguide.

Despre Make:
Make: este cea mai importantă platformă globală pentru crearea de conexiuni între producători. Prin intermediul revistei Make:, a cărților Make: și a unei rețele globale de Maker Faires, Make: aduce o mentalitate DIY (Do it yourself) în tehnologie, dezvoltând și evidențiind proiecte și instrumente care demonstrează modul în care producători din toate domeniile pot interacționa și îmbunătăți lumea din jurul lor.

Digi-Key Electronics   |   https://www.digikey.ro

DK_Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu