Noua carte electronică de la Mouser și Molex explorează modalitățile prin care conectivitatea transformă experiența de conducere a autoturismului

by donpedro

Mouser Electronics, Inc., lider în lansarea de noi produse (NPI – New Product Introduction), cu cea mai largă selecție de semiconductoare și componente electronice, a anunțat o nouă carte electronică realizată în colaborare cu Molex, în care explorează provocările, tehnologiile și soluțiile asociate conectivității în proiectarea și producția autoturismelor. În cartea From Here to the Future: Connectivity Solutions Enhance the Driving Experience, experții de la Molex și Mouser oferă informații despre subiecte importante, inclusiv 5G, modularitatea în proiectarea automobilelor și utilizarea componentelor microminiaturale pentru a facilita progresul vehiculelor conectate.

Pe măsură ce producătorii de autoturisme proiectează și dezvoltă următoarea generație de vehicule, aceștia trebuie să implementeze atât soluții de conectivitate prin cablu, cât și fără fir, pentru a oferi caracteristicile pe care consumatorii le solicită. Rețelele implementate în vehicule trebuie să suporte afișaje avansate, camere de înaltă rezoluție și LIDAR, atât pentru aplicații de divertisment, cât și pentru siguranță. Molex oferă o serie de soluții importante pentru automobilele conectate, inclusiv module de încărcare inteligentă prin USB, sisteme de conectoare și soluții de propulsie.

Noua carte electronică (e-book) de la Mouser și Molex – From Here to the Future: Connectivity Solutions Enhance the Driving Experience – conține analize, informații despre produse și resurse multimedia necesare pentru a vă pune la curent cu cele mai importante decizii de proiectare din domeniu. Cartea include, de asemenea, un link către un videoclip extrem de interesant Chalk Talk, care explorează tendințele de proiectare pentru interconectările auto.

Cartea electronică include link-uri utile și informații de comandă pentru peste 20 de produse Molex, inclusiv sistemul de interconectare HSAutoLink II, care oferă o soluție de încredere pentru conexiunile punct-la-punct din vehicul. Sistemul de interconectare oferă viteze de date de până la 6 Gbps pentru a îndeplini cerințele în creștere a lățimii de bandă. Antenele flexibile, precum și cele de tip PCB de 2.4/5GHz de la Molex permit transmisie RF echilibrată pentru sisteme de infotainment și alte aplicații conectate la vehicule.

Pentru mai multe informații despre Molex, vizitați https://eu.mouser.com/manufacturer/molex/. Pentru a citi noua carte electronică, accesați https://eu.mouser.com/news/molex-transportation-ebook/mobile/index.html.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu