CUI Devices lansează noi servicii de proiectare audio

by gabi

Audio Group de la CUI Devices a anunțat lansarea oficială a noilor sale servicii de proiectare audio. Cu o echipă de specialiști în domeniul sunetului, serviciile de top în materie de proiectare audio ale CUI Devices utilizează instrumente avansate de simulare și testare, precum și zeci de ani de expertiză pentru a-i ajuta pe clienți să-și optimizeze o serie de parametri audio în funcție de nevoile specifice ale sistemului lor. Serviciile disponibile oferite de CUI Devices includ:

  • Proiectare și dezvoltare: De la proiectarea circuitelor integrate audio și a circuitelor imprimate până la dezvoltarea de difuzoare, carcase și microfoane, CUI Devices poate răspunde practic oricărei nevoi de proiectare și dezvoltare audio.
  • Simulare audio: CUI Devices utilizează cele mai recente tehnici de simulare pentru a modela cu precizie o varietate de parametri audio, inclusiv presiunea acustică, SPL, impedanța și multe altele.
  • Consultanță audio: De la îndrumarea pentru montare și instalare până la oferirea de expertiză în proiectarea sistemelor, a carcaselor și a sistemelor audio, CUI Devices poate ajuta proiectanții să-și pună la punct strategia de sunet.
  • Testare și validare audio: CUI Devices oferă teste în condiții reale pentru o gamă de măsurători ale difuzoarelor și microfoanelor, inclusiv răspunsul în frecvență, sensibilitatea, distorsiunea armonică totală și multe altele.

Pentru resurse și instrumente utile privind domeniul audio, consultați Biblioteca de resurse a CUI Devices, care găzduiește o serie de bloguri, videoclipuri și multe altele.

Aflați mai multe despre serviciile de proiectare audio ale CUI Devices

CUI Devices

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu