Cu modulele Quectel UC15 şi M95EB veţi obţine Dual SIM, eCall, HSDPA şi alte funcţii

by donpedro

Noile module GSM/GPRS/GPS/GNSS Quectel oferă şi funcții speciale ce vor asigura excelenţa produselor dumneavoastră.

Dezvoltarea în domeniul modulelor de comunicație este rapidă şi mai există încă multe domenii de activi­tate în care acestea pot fi aplicate. De aceea, compania Quectel vă oferă mereu produse noi sau cel puţin versiuni îmbunătățite ale modulelor existente, cum ar fi, spre exemplu noile M95EB şi UC15.
Modulul M95 vă este cu siguranță cunoscut din diverse articole publicate: Chiar şi Vodafone a confirmat calitatea şi fiabilitatea modulului GSM Quectel M95.
M95 aparține categoriei de top în acest segment şi de curând v-am anunțat şi suportul eCall. Între timp, această versiune a fost produsă în serie mare şi o putem cu ușurință identifica prin sufixul “EB”.
Noua versiune M95EB suportă şi funcția Dual SIM (DSSS) ceea ce o face extrem de fiabilă chiar şi pentru sistemele de urgenţă şi aplicații similare. M95 precum şi noul M95EB sunt compatibile şi vor fi comercializate în paralel.
Din acest motiv, compania Quectel recomandă utilizarea noii versiuni (EB) doar pentru aplicațiile în care plănuiți să utilizați aceste noi funcții. A doua noutate este modulul UC15 (UMTS/ HSDPA), care este similar lui UC20 în multe privințe dar este mai mic (29 × 29 × 2.5 mm) şi nu are decât 66 de pini. Principala diferență este că UC15 nu suportă GPS/ GNSS şi este relativ mai lent (încărcare). UC15 este mai ieftin decât UC20 şi în multe aplicații poate constitui o al­ternativă extrem de intere­santă graţie prețului atractiv.
Dacă sunteţi interesaţi de produsele IQRF, vă rugăm să ne contactaţi la +40 31 221 0209, info@soselectronic.ro.info@soselectronic.ro

Avantaje / Caracteristici:

• Module GSM/ GPRS de înaltă calitate

• Suport pentru ultimele protocoale
• Suport eCall (M95EB)
• Dual Sim (M95EB)
• Consum redus de putere
• Preț competitiv
• Disponibile şi pe așa numita placă adaptor

SOS electronic
www.soselectronic.ro

S-ar putea să vă placă și