Contrast ridicat din toate direcțiile

by gabi

Afișajele LCD convenționale sunt foarte dependente de unghi. Dacă sunt înclinate într-o parte, contrastul este redus, iar culorile se distorsionează. Nu este însă cazul ecranelor IPS de la DISPLAY VISIONS GmbH. Cu această nouă tehnologie, culorile sunt păstrate, iar contrastele rămân clare, chiar și atunci când sunt privite din lateral și din unghi.

Atunci când se utilizează mai ales dispozitive mobile, condițiile de lumină și unghiurile de vizualizare nu sunt întotdeauna optime. Prin urmare, cu seria EA TFT, DISPLAY VISIONS a lansat un număr de display-uri grafice compacte, care oferă un afișaj cu contrast ridicat din toate unghiurile. Datorită alinierii speciale a cristalelor lichide, nici culorile, nici contrastul nu se schimbă, chiar și atunci când sunt privite din lateral și din unghi, așa cum se întâmplă în cazul ecranelor TN convenționale, de exemplu. Iar datorită iluminării de fundal de 1.000 cd/m², ecranele rămân ușor de citit și în lumina directă a soarelui.

DISPLAY VISIONS oferă în prezent noile sale display-uri IPS în nouă dimensiuni diferite (de la 0,96″ la 10,1″) și cu rezoluții de la 80×160 la 1.280×800 pixeli. Și chiar și cele mai mici dimensiuni pot fi combinate cu un ecran tactil capacitiv.

Display-urile compacte sunt ușor de operat cu ajutorul unei interfețe SPI. Alternativ, este posibilă și o conexiune prin RGB, bus de date pe 8- sau 16-biți. Ca soluție HMI completă este disponibilă și o gamă de display-uri cu conexiune SPI, RS-232 sau USB, precum și cu diverse intrări și ieșiri.

Proiectate pentru aplicații industriale și medicale de mare uzură, aceste afișaje pot funcționa într-o gamă largă de temperaturi cuprinse între -20°C și +70°C. Durata lor de viață este de 50.000 de ore. Toate display-urile EA TFT sunt disponibile acum și pentru o durată lungă de timp.

DISPLAY VISIONS

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu