Conectori industriali MINI I/O – mici ca dimensiuni, mari ca siguranță

by donpedro

Fabricația de astăzi trebuie să însemne: siguranță mai mare în funcționare, mai multă automatizare, flexibilitate ridicată și scalabilitate mai mare, mai multă descentralizare și conectivitate. Când conectorii trebuie să fie mici, atunci ei trebuie să fie Mini. Conectorii industriali Mini I/O de la TE oferă o siguranță crescută în funcționare și rezistență la vibrații la un sfert din dimensiunea unui RJ45. Ei permit astfel utilizarea mai eficientă a spațiului pe PCB. Deconectarea accidentală a unei conexiuni de rețea ca urmare a unor șocuri, vibrații sau solicitarea mecanică a cablului cauzează opriri costisitoare în mediul industrial. Sistemul unic de blocare al conectorilor Mini I/O asigură rezistență la o forță de tragere de 100N. Sistemul său inovativ reduce timpul uzual necesar pentru montarea firelor, iar simplitatea operațiunii face posibilă asamblarea în aproape orice mediu.

Sistemul de conectori industriali Mini I/O de la TE asigură o interfață compactă, mică, cu închidere, de tip intrare-ieșire fir-la-placă, ce utilizează numai 25% din spațiul necesitat de conectorii convenționali RJ45. Cu un spațiu de PCB disponibil cu 75% mai mare, conectorii industriali Mini I/O permit o mai mare flexibilitate de proiectare, o utilizare mai eficientă a spațiului și opțiuni crescute față de aplicație.

Caracteristicile suplimentare includ:

  • Două puncte de contact pentru medii cu vibrații ridicate
  • Forță de retenție ridicată
  • Protecție la tragere accidentală și deconectare
  • Disponibilitate în două versiuni polarizate pentru prevenirea erorilor de conectare
  • Versiunea verticală permite conexiuni din toate unghiurile
  • Instalare simplă.

Pentru comenzi, oferte sau alte informații adiționale despre produsele din oferta COMPEC, contactați-ne la adresa de email: compec@compec.ro.

Autor:
Bogdan Grămescu
COMPEC-lOGOAurocon Compec
https://www.compec.ro

Aurocon COMPEC distribuitor autorizat RS Components

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu