Comunitatea element14 găzduiește un seminar web despre implementarea învățării automate la periferie cu Avnet RASynBoard

by gabi

element14, o comunitate Avnet, în colaborare cu Edge Impulse, Renesas și Avnet, găzduiește un webinar gratuit axat pe implementarea învățării automate la periferie cu ajutorul Avnet RASynBoard.

Webinarul își propune să ofere inginerilor și dezvoltatorilor informații despre posibilitățile hardware și software disponibile pentru Avnet RASynBoard, create pentru a aborda provocările complexe în domeniul învățării automate la marginea rețelei.

Detalii despre eveniment:
Titlu: Implementarea învățării automate la marginea rețelei cu Avnet RASynBoard
Data: 17 Ianuarie 2024
Durată: 5:00 PM – 6:00 PM GMT
Înregistrare: https://community.element14.com/learn/events/c/e/1695

În timpul webinarului, participanții vor beneficia de o descriere cuprinzătoare a Avnet RASynBoard, punând accentul pe componentele și capabilitățile sale hardware. Sesiunea va include demonstrații live care vor prezenta RASynBoard în acțiune, permițând participanților să fie martorii aplicării sale practice în rezolvarea problemelor din lumea reală cu învățarea automată la periferia sistemului.

Ce vor învăța participanții asistând la această sesiune:

  • Componentele hardware ale RASynBoard
  • Beneficii oferite de ML la marginea sistemului (edge)
  • Unde găsiți coduri de aplicații cu sursă deschisă care pot fi exploatate pentru soluții personalizate ML la marginea sistemului (edge)
  • Unde găsiți documentația pentru a ajuta echipele de dezvoltare să înceapă să utilizeze RASynBoard
  • Cum să creați un model ML în Edge Impulse Studio și să implementați modelul pe RASynBoard

“Suntem încântați să colaborăm cu Edge Impulse, Renesas și Avnet pentru a oferi acest webinar informativ comunității de ingineri și dezvoltatori,” a declarat Andreea Teodorescu, Global Director of Product Marketing & element14 community. “RASynBoard de la Avnet este un instrument puternic, iar acest webinar va permite participanților să valorifice întregul său potențial în abordarea provocărilor asociate cu învățarea automată la limita rețelei.”

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la seminarul web gratuit, vă rugăm să vizitați: https://community.element14.com/learn/events/c/e/1695

element14

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu