Comandaţi ORICE Home Device cu un singru controler!

by donpedro

Economisiţi bani prin oprirea căldurii şi a curentului atunci când nu este nimeni acasă;
Controlaţi de la distanţă luminile şi aparatele electrocasnice;
Prin intermediul unei reţele sigure RS-485 sunt realizate toate comenzile;
Se programează cu un PC standard, iar apoi se deconectează pentru folosire independentă.

Nu mai trebuie să cheltuiţi bani şi timp cumpărând şi instalând o mulţime de dispozitive casnice automate! Toate se pot face cu un home control system versatil ce combină un control X10 2-way uşor de folosit cu protocolul hardwired foarte sigur RS-485.
Rezultatul: controlul complet “on-command”, preprogramat sau condiţionat al luminilor şi al aparatelor electrocasnice, al sistemelor HVAC, al componentelor audio/video, etc.
Programarea sistemului este realizată folosind PC-ul şi descărcată pe controler prin portul serial al calculatorului. Controlerul funcţionează apoi independent de calculator, astfel că PC-ul nu trebuie să fie pornit pentru controlul aparatelor din casă. Puteţi de asemenea folosi un modem extern standard pentru a controla sistemul, folosind un PC la distanţă. Controlaţi de la distanţă temperatura, luminile şi alte condiţii din casă! Sistemul controlează, alimentează şi comunică cu mai mult de 250 de dispozitive folosind o reţea de 4 fire răsucite.

Aceste dispozitive pot fi LCD keypads, termostate sau dispozitive controlate de relee. Mai mult, interfaţa sa X10 vă permite să controlaţi până la 256 de dispozitive electrice (de exemplu lumini şi aparate electrocasnice) prin intermediul reţelei de cabluri existente în casă. Sistemul suportă chiar macro X10 şi “scene” lighting – perfect pentru crearea unui buton de “party” lighting sau un macro pentru home theater care porneşte echipamentul A/V, micşorează intensitatea luminilor şi trage automat draperiile. Ceasul său intern în timp real vă permite să programaţi până la 1000 de evenimente folosind software-ul de temporizare inclus – perfect pentru a aprinde luminile şi a uda iarba atunci când sunteţi plecat din oraş. Sistemul suportă de asemenea până la 256 de macro if/then/else, ceea ce vă permite să faceţi lucruri ca răcirea/încălzirea camerelor care sunt ocupate sau efectuarea anumitor operaţii numai când cineva este acasă.
Sistemul are suport predefinit pentru mai mult de 80 de dispozitive, inclusiv tastaturi, panouri zonale HVAC, controlere I/O (fiecare cu 16 intrări digitale, 16 ieşiri dititale sau pe relee şi 8 intrări analogice). Sistemul este echipat cu un port de reţea RS-485 half duplex 4-wire (2 pentru comunicaţii/2 pentru alimentare) şi două porturi seriale RS-232 (unul pentru PC set-up şi monitorizare şi celălalt pentru firmware up grades prin intermediul unui modem).
Pentru a comunica cu dispozitive ce au intrări variabile, ca cele date de traductoare de temperatură, lumină sau apă, folosiţi I/O Xpander, ce oferă opt intrări analogice şi 16 intrări digitale pentru monitorizarea contactelor magnetice de securitate, senzorilor de mişcare sau alte dispozitive cu contact. I/O Xpander are şi 8 ieşiri pentru relee pentru controlul dispozitivelor alimentate la tensiuni mici, cum ar fi sisteme HVAC, dispozitive de deschidere a uşilor de la garaj, etc.!

S-ar putea să vă placă și