Circuit DAA (Data Access Arrangement) CPC5610

by donpedro

Circuitul integrat DAA (Data Access Arrangement) CPC5610 produs de firma CLARE (USA) este destinat aplicaţiilor care cer interfaţarea la reţeaua telefonică (PSTN): modemuri, faxuri, telefonie computerizată, achiziţii de date etc. asigură viteze de până la 56 K.
CPC5610 este realizat într-o capsulă miniatură SMD, compatibilă PCMCIA şi realizează izolarea optic, nu prin transformator.
În plus, spre deosebire de alte soluţii, care utilizează izolarea optică sau capacitivă externă, CPC5610 include bariera de izolare în interiorul cipului, eliminând astfel necesitatea unor optocuploare sau condensatoare externe şi permiţând reducerea spaţiului necesar şi a costului total.
Circuitul este proiectat pentru a satisface sau depăşi cerinţele impuse de standardele internaţionale. Pentru compatibilitatea cu sistemele internaţionale europene sau americane se utilizează câteva componente pasive externe alese corespunzător cerinţelor standardelor impuse.
Pentru flexibilitate se poate utiliza, în conjuncţie cu CPC5610, circuitul CPC5601 care este programabil prin microprocesor şi care permite selectarea automata a componentelor externe pentru standardul necesar.

Caracteristici
Operare la 2.7 – 5.5V;
Compatibil 56K;
Izolare optică, fără transformator;
Circuit Detectare Ring;
Detectare CID;
Circuit Snoop;
Capsulă miniatură SMD, 32 pini PCMCIA;
Asigură reducere de spaţiu şi cost;
Compatibil cu standardele americane şi europene

Aplicaţii
Modem 56K, Fax;
Telefonie computerizată;
Sistem de poştă vocală;
Sistem de alarmă şi securitate;
Aparate de măsură;
Sisteme PBX;
Echipamente medicale;
Echipamente de achiziţie date de la distanţă

S-ar putea să vă placă și