CHIPit suportă verificarea pe bază de transmisie

by donpedro

Bruckmuehl, Germania/San Jose, USA, 22 mai 2006 – ProDesign, lider al furnizorilor de platforme de verificare pentru ASIC şi SoC de mare viteză, anunţă disponibilitatea unei interfeţe bazate pe SCE-MI pentru verificarea pe bază de transmisie (transaction based verification) a liniei de producţie de prototipare ASIC, linie de succes a CHIPit.
Odată cu creşterea complexităţii şi dimensiunilor proiectelor ASIC şi SoC, verificarea a devenit una dintre cele mai competitive sarcini pe care o au de rezolvat astăzi inginerii. Pentru proiecte mari ASIC şi SoC, performanţele simulatorului scad rapid. Performanţele de simulare scad la 1-10 Hz în acel punct din procesul de verificare care necesită milioane de cicluri de ceas pentru testarea şi verificarea corectă a funcţionalităţii software.

La aceste viteze, depanarea software va necesita câteva luni.
Acceleratoarele de simulare sau emulatoarele standard pentru hardware pot accelera viteza de la 80kHz până la 2,5 MHz, astfel reducând semnificativ timpul de verificare comparativ cu simularea pură.
Oricum, performanţele obţinute cu asemenea echipamente sunt, în cele mai multe cazuri încă prea lente pentru a dezvolta şi verifica firmware şi software ce necesită viteze de la 1 la 20 MHz. Pentru aceste viteze poate fi utilizată o nouă metodologie de verificare, precum Transaction Based Verification.

ProDesign www.uchipit.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu