Catalog de accesorii pentru producătorii de plăci

by donpedro

ELMA este un producător mondial de produse de încasetare pentru sisteme electronice. Noul catalog de accesorii “Panouri frontale, mânere şi accesorii” prezintă întreaga gamă de produse şi servicii pentru producătorii de plăci, în special pentru tehnologia pe 19-inch.
În cele peste 100 de pagini ale catalogului utilizatorul va găsi diferite design-uri de panouri frontale şi cunoscutele mânere de introducere/extragere IEEE, componente pentru plăci, precum LED-uri şi o mulţime de informaţie utilă despre realizarea de panouri frontale particularizate. ELMA dispune de produse şi know-how tehnic prin care utilizatorul poate construi diferite arhitecturi de magistrale.
(VME, VME64x, CompactPCI, Advanced TCA,…).
Noul catalog redactat în engleză îl puteţi comanda la ELMA.
Pe lângă accesoriile pentru producătorii de carduri fiică, ELMA oferă întreaga gamă de carcase, funduri de sertar şi sisteme complete cu diferite nivele de extensie.
Compania are o ofertă bogată de componente, de la carcase modulare, dulapuri şi funduri de sertar, până la platforme complete standard sau pentru situaţii particulare cerute de beneficiar. De asemenea, ELMA produce comutatoare rotative de precizie. Compania vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor cu soluţii rapide, flexibile şi o vastă experienţă practică în găsirea şi adaptarea soluţiilor la aplicaţii specifice.

elma electronic www.elma.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu