Cel mai precis calcul al pierderilor AC din lume

by donpedro

Pierderile determinate cu ajutorul RED EXPERTS se bazează pe formele tipice de undă ale curentului și tensiunii din aplicații. În afară de pierderile din miez și din înfășurare, acesta include de asemenea și pierderile cauzate de geometrii specifice ale inductanței, precum întrefierul.

RED EXPERT - interfața cu utilizatorul Simularea unei bobine într-o aplicație de convertor coborâtor de tensiune Sursă imagine: Würth Elektronik eiSos
RED EXPERT – interfața cu utilizatorul – Simularea unei bobine într-o aplicație de convertor coborâtor de tensiune
Sursă imagine: Würth Elektronik eiSos
Mod de lucru real vs. Semnalul uzual folosit în calculații Sursă imagine: Würth Elektronik eiSos
Mod de lucru real vs. Semnalul uzual folosit în calculații
Sursă imagine: Würth Elektronik eiSos

Alte caracteristici importante ale instrumentului de calcul al pierderilor AC – RED EXPERT – sunt intervalul ciclurilor de funcționare suportate (de la 10 până la 90%) și domeniul frecvenței de comutație (de la 50kHz la 5 MHz). Aceste capabilități oferă o precizie de calcul al pierderilor AC imposibil de atins anterior.

RED EXPERT este un instrument online gratuit, poate fi accesat in limbile Germană, Engleză, Spaniolă, Japoneză, Rusă și Chineză și este disponibil de la adresa de internet www.we-online.com/redexpert

Würth Elektronik
www.we-online.com

 

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

C O N T A C T

Florin Ivanciuc | Country Manager România | florin.ivanciuc@we-online.com | Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și