Câștigați un kit Discovery PolarFire SoC FPGA produs de Microchip

Câștigați un kit Discovery PolarFire SoC (MPFS-DISCO-KIT) de la Electronica Azi și dacă nu îl câștigați, primiți un cupon de reducere de 15%, plus transport gratuit pentru unul dintre aceste kituri.

by gabi

Kitul Discovery PolarFire SoC conține un procesor RISC-V cu patru nuclee destinat să ruleze aplicații complexe și intensive din punct de vedere al resurselor, care suportă Linux® și aplicații în timp real, un set bogat de periferice și 95K de elemente logice FPGA cu consum redus de putere și performanță ridicată. Acest kit complet, dar cu costuri reduse, permite testarea rapidă a conceptelor de aplicații, dezvoltarea de aplicații firmware, programarea și depanarea codului utilizatorului.

Kitul Discovery este construit în jurul sistemului SoC FPGA PolarFire MPFS095T, care include un subsistem cu microprocesor embedded constând într-un cluster CPU cu patru nuclee, pe 64-biți, bazat pe arhitectura RISC-V ISA (Instruction Set Architecture). Un subsistem mare de memorie L2 poate fi configurat pentru performanță sau operare deterministă și suportă modul de multiprocesare asimetrică (AMP – Asymmetric Multi-Processing).

Placa include suport pentru ecosistemul Mi-V de la Microchip, un conector MikroBUS™ pentru Click Boards™ și un conector Raspberry Pi® cu 40-pini, precum și un conector video MIPI. Plăcile de expansiune pot fi controlate utilizând protocoale precum I2C și SPI. Este disponibil un GB de memorie DDR4, precum și un slot pentru card microSD® pentru inițializarea Linux-ului. Interfețele de comunicație includ un conector Gigabit Ethernet și trei conexiuni UART prin intermediul conectorului USB tip C. Pentru programarea și depanarea dispozitivului PolarFIre FPGA prin intermediul unui adaptor USB-to-JTAG, pe placă este disponibil un programator FlashPro5.

Pentru a avea șansa de a câștiga un kit Discovery PolarFire SoC produs de Microchip sau pentru a primi un cupon de reducere de 15%, inclusiv transport gratuit, accesați https://page.microchip.com/E-Azi-SoC.html și introduceți datele voastre în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu