Câștigați o placă de dezvoltare Microchip Curiosity

Câștigați o placă de dezvoltare Microchip Curiosity (DM164137) de la Electronica Azi și, dacă nu o câștigați, primiți un cupon de reducere de 15% pentru această placă, plus transport gratuit.

by gabi

Placa de dezvoltare Curiosity de la Microchip oferă o platformă de dezvoltare complet integrată și eficientă din punct de vedere al costurilor, destinată utilizatorilor debutanți, producătorilor și celor care caută o placă de prototipare rapidă cu multe funcții. Proiectată de la zero pentru a profita pe deplin de mediile de dezvoltare MPLAB® X și MPLAB Xpress de la Microchip, platforma Curiosity include un programator/depanator integrat și nu necesită hardware suplimentar pentru a începe. Placa de dezvoltare Curiosity este proiectată pentru a suporta microcontrolere PIC cu 8-, 14- și 20 de pini pe 8-biți, cu capabilitate de programare la joasă tensiune.

Din start, această placă oferă mai multe opțiuni pentru interfața cu utilizatorul – inclusiv comutatoare fizice, senzori capacitivi mTouch® și potențiometre aflate pe placă. O gamă completă de plăci auxiliare este disponibilă prin intermediul interfeței MikroElectronika mikroBUS™.

Placa de dezvoltare Curiosity poate fi operată ca o platformă de dezvoltare “all-in-one”, sau o puteți personaliza pentru a se potrivi nevoilor voastre.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare Curiosity sau de a primi un cupon de reducere de 15% pentru această placă, plus transport gratuit, accesați https://page.microchip.com/E-Azi-Curiosity.html și introduceți datele voastre în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și