Câștigați o placă de dezvoltare Microchip Curiosity PIC32MX470!

by donpedro

Microchip_EA0117_Concurs_N6Câștigați o placă de dezvoltare Microchip Curiosity PIC32MX470 de la Electronica Azi! Placa a fost proiectată pentru dezvoltare de aplicații pe 32 de biți și oferă o gamă largă de periferice precum și o interfață grafică cu utilizatorul și opțiuni de extensie incluzând doi conectori de interfațare mikroBUS™ click pentru a suporta peste 180 de plăci MikroElectronika Click™. De îndată ce a fost scoasă din cutie, placa oferă un set bogat de caracteristici proiectate pentru a fi conectate și utilizate imediat. Puteți rula exemple de proiecte fără a scrie vreun cod și fără a avea nevoie să instalați întregul ecosistem.

Placa de dezvoltare PIC32MX470 dispune de un microcontroler la 120 MHz și a fost proiectată pentru aplicații audio, Bluetooth® și alte aplicații generice. Suplimentar, aceasta conține conectori USB care pot fi utilizați pentru dezvoltarea de aplicații de dispozitive sau gazde USB.

Placa integrează mediul Microchip MPLAB X IDE şi dispune de puternicul firmware MPLAB® Harmony oferit de seria de microcontrolere PIC32 care oferă o interfață flexibilă și modulară pentru dezvoltarea de aplicații, un set bogat de capabilități de interoperabilitate cu stiva (TCP-IP, USB) și ușurință în utilizare. Placa de dezvoltare Curiosity include un programator/depanator, 3 LED-uri de stare, un LED RGB și un comutator.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare Microchip Curiosity PIC32MX470, accesați pagina:
www.microchip-comps.com/eazi-pic32mx470
și introduceți datele voastre în formularul online.

 

Microchip Technology | www.microchip.com
Sigla-Microchip

S-ar putea să vă placă și