Câştigaţi noul kit de evaluare mTouch™ Capacitive Touch de la Microchip!

by donpedro

Electronica Azi oferă cititorilor săi șansa de a câștiga un kit de evaluare mTouch™ Capacitive îmbunătăţit de la Microchip. Noul kit de evaluare mTouch (P/N DM183026-2) oferă o platformă simplă pentru a dezvolta o varietate de aplicații cu sensibilitate capacitivă tactilă folosind microcontrolerele PIC16F, PIC18F, PIC24F, PIC24H și PIC32. Dispozitivul de diagnosticare oferit permite utilizatorului să analizeze informații în timp real despre comportamentul unui senzor tactil.
Plăcile de evaluare sunt destinate a fi utilizate pentru a dezvolta aplicații cu sensibilitate capacitivă tactilă folosind tehnologia Microchip mTouch Sensing Solution. Utilizarea kit-ului este simplă: la o placă de evaluare se conectează mai întâi una dintre plăcile cu senzori, iar ansamblul se conectează prin cablul USB la programatorul/depanatorul PICkit™ 3 sau la analizorul serial PICkit.
Setul conţine acum 4 plăci de bază echipate cu microcontrolerele PIC16F1937, PIC18F46J50, PIC24FJ64GB106 și PIC32MX795F512H. Kit-ul mai conţine patru carduri cu senzori tactil capacitivi dispuşi în diverse configuraţii: Direct 8-Key Board, 12-Key Matrix Sensor Board, Slider Sensor Board cu 4-canale și Slider Sensor Board cu 2-canale. De asemenea, sunt incluse în kit un analizor serial PICkit și un cablu USB.

Pentru a avea şansa de a căştiga noul kit de evaluare mTouch™ Capacitive Touch de la Microchip, vizitaţi pagina http://www.microchip-comps.com/ea-encap şi introduceţi datele voastre de contact în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu