Capacitoare de suprimare a interferențelor în condiții extreme de funcționare

Würth Elektronik lansează seria de capacitoare WCAP-FTXH

by gabi

Capacitoarele WCAP-FTXH THB X2 sunt foarte bine adaptate pentru medii dure. – Sursă de imagine: Würth Elektronik

Cu seria WCAP-FTXH THB X2, Würth Elektronik lansează noua sa familie de capacitoare de siguranță pentru eliminarea interferențelor în filtrele de rețea. Toate produsele din această serie sunt certificate ENEC 10, cULus și CQC și aparțin clasei de capacitoare de siguranță X2 conform IEC 60384-14. Ceea ce face ca această serie – proiectată pentru o tensiune nominală de 310 V – să fie deosebit de specială este rezistența ei la căldură și umiditate. Prin urmare, rezistă la un test de 1000 de ore la 85°C și 85% umiditate relativă, cu tensiunea nominală aplicată. Domeniul temperaturii de operare se întinde de la -40 la +110°C.

Familia de capacitoare WCAP-FTXH are proprietăți de autovindecare datorită dielectricului din polipropilenă: dacă apare un scurtcircuit în componentă, acesta duce la eliminarea propriei cauze prin vaporizarea defectului, restabilind astfel un dielectric intact.

Capacitoarele cu film sunt disponibile în 21 de variante cu diferite valori de capacitanță (de la 33 nF la 10 µF), viteze de creștere a tensiunii și rezistențe de izolație. Componentele au dimensiuni diferite, în funcție de valorile lor și pas pin de la 15 mm la 37,5 mm

La fel ca toate produsele din catalogul Electronic Components 2022/2023, capacitoarele de siguranță din seria WCAP-FTXH sunt acum disponibile în stoc, fără o cantitate minimă de comandă.

Würth Elektronik eiSos

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu