Cabluri de conectare VENTION

by donpedro

Cablu Jack

Cablu RCA

Am introdus în oferta TME produse de la VENTION – producător de cabluri și accesorii audio-video. Prin calitatea lor, cablurile de la această marcă satisfac nu numai nevoile amatorilor, ci și ale profesioniștilor. Producătorul este proprietarul a numeroase brevete de modele de utilitate, precum și a mai mult de o sută de brevete de model – acest lucru demonstrând cel mai bine importanța pe care VENTION o acordă inovării în domeniul proiectării și producției.

Cablu XLR

Produsele VENTION din oferta TME includ cabluri HDMI compatibile cu tehnologiile 3D, HDR, Full HD și UHD, cabluri cu conectori DVI și o selecție largă de soluții pentru instalații audio și HiFi. Acesta din urmă cuprind cabluri Jack (2,5, 3,5 și 6,35), RCA, precum și microfoane XLR. O astfel de alegere este potrivită atât pentru profesioniștii din domeniul înregistrărilor audio, pentru cei care realizează mixaje, precum și pentru muzicieni și amatori.

Cabluri DVI și HDMI

Cablurile producătorului VENTION sunt disponibile în numeroase lungimi. Astfel, fiecare client va găsi un cablu adaptat nevoilor sale. Vă încurajăm să vă familiarizați cu produsele VENTION din oferta TME și să consultați în catalog noutățile de la această marcă!

Caracteristici
Tipuri de cabluri Jack, RCA, XLR, DVI și HDMI
Lungimea cablurilor de la 0,3m până la 15m
Contacte aurite sau placate cu nichel

 

Text elaborat de Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.
Sursă text: https://www.tme.eu/ro/news/about-product/page/43308/Cabluri-de-conectare-VENTION/

 

 

 

Transfer Multisort Elektronik   |   https://www.tme.eu

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu