Cablu de alimentare pentru gardurile destinate animalelor de fermă

by donpedro

Cablurile HELUPOWER® FARM sunt proiectate pentru alimentarea gardurilor electrice – sisteme de împrejmuire metalice aflate sub tensiune, utilizate în sectorul creșterii animalelor. Aceste cabluri permit evitarea pierderilor şi pot fi folosite pentru pozare în pământ, respectând astfel toate cerinţele unor asemenea instalaţii. În afară de conexiunea între controler (transformator) şi gard, sunt utilizate pentru conectarea tijelor de împământare, precum şi pentru crearea de treceri subterane (de exemplu sub porţi). Produsul HELUKABEL este caracterizat şi de rezistenţă mecanică, care permite construirea de treceri supraterane.

Cablu:  POWER-FARM-1X1.3

HELUPOWER® FARM, datorită utilizării unei izolaţii duble, este sigur pentru mediu. Cablul este alcătuit dintr-o manta exterioară [C], din PVC de culoare galbenă (o culoare uşor vizibilă, cu rol de avertizare), o manta interioară [B], din polietilenă şi un conductor multifilar [A] din cupru zincat cu secţiunea de 1,3mm2.

Cablul HELUPOWER® FARM este adaptat pentru a funcţiona la temperaturi cuprinse între -25°C şi 70°C. Din catalogul TME clienţii noştri pot comanda segmente cu lungimea minimă chiar şi de 5m.

Caracteristici
Tip cablu: de alimentare
Subtip cablu: HELUPOWER® FARM
Structură conductor: liţat
Număr conductoare: 1
Secţiune conductor: 1,3mm2
Tensiune nominală: 20kV
Diametru exterior cablu: 7,8mm

 

Text elaborat de Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.
Sursă text: https://www.tme.eu/ro/news/about-product/page/43353/Cablu-de-alimentare-pentru-gardurile-destinate-animalelor-de-ferma/

Transfer Multisort Elektronik   |   https://www.tme.eu

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu