BP Microsystems: Programator tehnologic Single-Site

by donpedro

Programatorul universal 1700 reprezintă nivelul standard al industriei în ceea ce priveşte viteza de programare, suportul şi flexibilitatea dispozitivului. Acesta îmbină cea mai rapidă tehnologie de programare disponibilă în domeniu, 0,24s/Mb, noile module de soclu BP Micro FX4 şi suport pentru un număr de peste 18.000 dispozitive. Datorită capacităţii sale de programare de până la 4 dispozitive simultan cu module de soclu FX4, acesta este ideal pentru o producţie mică de dispozitive de înaltă densitate. Deoarece suportă peste 18.000 dispozitive cu module cu soclu normal sau FX, acesta reprezintă de asemenea un ideal programator tehnologic de dispozitive.

Modelul 1600 redefineşte termenul de “programator tehnologic universal” cu suport de la 5V până la 1,5V (Vdd). De asemenea, suportă aproape orice tehnologie de dispozitiv-inclusiv EPROM, EEPROM, Flash, Microcontrolere, PLD, CPLD, PAL, FPGA, şi dispozitive antifuse FPGA. Acest programator ultra rapid este disponibil de obicei cu drivere cu 240 pini pentru o monitorizare completă a continuităţii şi funcţionalităţii la toţi pinii, spre deosebire de alţi programatori competitivi. Modelul 1600 oferă de asemenea un suport de soft gratuit pentru toată durata de funcţionare şi o garanţie de 3 ani.

Creat pentru a satisface cererile exigente ale celor mai importante centre de tehnologie şi programare din lume, modelul 1400 depăşeşte cele mai înalte aşteptări. Modelul 1400 este un programator de dispozitive cu adevărat universal, suportând toate tehnologiile de dispozitive. BP Microsystems suportă în principiu toate dispozitivele, iar actualizările de soft gratuite sunt disponibile de 8 ori pe an.

www.comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu