Amplificatoare operaţionale de mare putere şi amplificatoare PWM de la APEX

by donpedro

Apex Microtechnology proiectează, produce şi comercializează circuite integrate analogice monolitice şi hibride de înaltă performanţă care oferă soluţii standard pentru a gamă largă de aplicaţii actuale din domeniul comercial, industrial şi militar de pe piaţa echipamentelor originale.

Principalele linii de produse Apex includ amplificatoare operaţionale de putere (de înaltă tensiune / de curent de înaltă intensitate), amplificatoare de modulaţie în durată a impulsurilor (PWM), dispozitive de monitorizare a mişcării şi convertizoare din curent continuu în alt curent continuu.
Apex este o companie certificată şi autorizată QML-38534, evaluată conform MIL-STD-883, deţinând autorizaţie ISO 9001 din anul 1983. Produsele Apex se adresează atât firmelor foarte mici de cercetare şi dezvoltare (o singură persoană) cât şi corporaţiilor cu cifră de afacere de miliarde de dolari, cum ar fi Martin şi Teradyne.

Aplicaţiile specifice includ dar nu se limitează la Echipamente de control, Aviaţie, Sisteme de armament, Cercetare şi Dezvoltare, Fabricaţie, Optică, Echipamente de control şi Utilaje industriale, Echipamente Medicale şi de Comunicaţii.

www.comet.srl.ro

Adaugă un comentariu