Bobina de mod comun WE-TFCH

by donpedro

Würth Elektronik oferă o nouă gamă de inductanţe de mod comun din familia WE-TFCH. Această componentă este cu 20% mai mică în înălţime faţă de produsul

anterior, rezultând o înălţime de numai 12,5mm.
Această acumulare inte­ligentă permite o suprimare de bandă largă de tensiune, de interfeţe radio de până la 65dB în timp ce ocupă un spaţiu foarte mic. Ele pot fi folosite universal în filtre de rețea SMPS (Switched Mode Power Supply) de toate tipurile. Seria WE-TFCH este interesantă pentru alimentarea LED-urilor, deoarece gama de frecvențe este optimizată în zona de la 9kHz la 100MHz. În comparaţie cu componentele convenționale, seria WE-TFCH are o inductanță de 1%, prin care se reduce în mod clar interferenţa simetrică. Aceste bobine de mod comun sunt disponibile cu inductanţe de până la 25mH. Acestea sunt specificate pentru intervalul de temperatură de lucru de -40°C până la +125°C.
Toate componentele sunt disponibile din stoc. Mostrele sunt gratuite.
Mai multe informații pe www.we-online.com

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu