AVR EMBEDDED INTERNET TOOLKIT AT90EIT1

by donpedro

AVR Embedded Internet Toolkit se constituie în cea mai rapidă metodă de a conecta o aplicaţie de tip “embedded” la Internet. Kitul include un microcontroler AVR ATmega, hardware dedicat şi toate protocoalele software necesare conectării la Internet. AVR Embedded Internet Toolkit este soluţia cea mai rapidă pentru a dezvolta o aplicaţie tip “embedded” conectată la Internet.

Caracteristici:
Suport complet TCP/IP;
HTTP 1.1 – permite acces direct pentru browsere de web;
FTP pentru upload şi download;
Suport SMTP pentru trimitere de e-mail;
DHCP pentru configurare automată de reţea;
Suport pentru protocoalele ARP, UDP, ICMP;
Sistem de directoare pentru accesare de fişiere în memoria flash;
Drivere pentru interfaţă Ethernet;
Interfaţă Ethernet pentru controlerul CS8900;
Memorie flash on-chip AVR de 128 KBytes pentru programul de aplicaţii;
Până la 1 Mbyte memorie flash externă pentru pagini de web şi stocare de date;
Exemple de aplicaţii pentru controlul echipamentelor externe;
Exemple de web server;
Protocoalele sunt scrise in “C” şi pot fi actualizate şi întreţinute uşor;
Software de configurare Windows inclus;
Ghid pentru accesare Internet;
Documentaţie completă.

AVR Embedded Internet Toolkit include toate sistemele hardware şi software necesare dezvoltării de aplicaţii complete conectate la Internet. AVR Embedded Internet Toolkit este instrumentul perfect pentru toţi cei ce doresc să descopere posibilităţile “Embedded Internet”, cât şi pentru designeri experimentaţi care pot folosi interfaţa de reţea de tip “low level” pentru a construi aplicaţii conectate la Intenet.

Aplicaţii tipice bazate pe AVR Embedded Internet Toolkit:
Aparate electrocasnice legate la Internet;
Control industrial;
Telemetrie pentru gazometre şi contoare electrice;
Case de marcat;
Camere digitale;
Terminale POS (Point of Sale);
Cititoare de smart card;
UPS;
Echipament de reţea;
Sisteme de alarmă;
Control A/C;
Playere MP3;
Senzori;
Jocuri şi jucării;
Ecrane de informare;

AVR Embedded Internet Toolkit include toate protocoalele comune din pachetul TCP/IP. Pachetul de protocoale este dezvoltat în limbajul de programare “C” şi se potriveşte excelent cu microcontrolerele AVR, a căror arhitectură permite executarea eficientă de cod “C”. O puternică interfaţă API (Application Program Interface) permite scrierea în limbaj de înalt nivel, micşorând timpul de programare şi asigurând o întreţinere mai uşoară a codului.
AVR Embedded Internet Toolkit include memorie flash atât pentru memoria program cât şi pentru stocare de pagini web. Suportul pentru HTTP face posibilă accesarea paginilor de web în memoria flash de la un browser de web standard dintr-un PC. AVR Embedded Internet Toolkit suportă atât transmiterea cât şi recepţionarea de date de pe paginile de web. Aceasta permite controlul şi monitorizarea echipamentului extern şi generarea uşoară de pagini web dinamice.
AVR Embedded Internet Toolkit este dezvoltat prin folosirea familiei de AVR-uri Atmega cu arhitectură RISC de la Atmel. Moderna arhitectură RISC oferă înaltă performanţă şi o mai bună densitate de cod decât orice alt microcontroler de 8 biţi. Familia de microcontrolere AVR oferă dispozitive compatibile din punct de vedere al codului de la 1 KB la 128 KB memorie flash.
Construcţia modulară permite designerilor să aleagă protocolul necesar, să construiască aplicaţia necesară şi să le descarce în memoria flash a AVR-ului.
AVR Embedded Internet Toolkit include software de configurare pentru configurarea şi setarea conexiunii de internet. Configuraţia poate fi de asemenea schimbată de oriunde de pe Internet folosind protocolul FTP (File Transfer Protocol). AVR Embedded Internet Toolkit include un ghid “quick start” şi documentaţie tehnică.
Documentaţia tehnică şi ultimele versiuni de software pot fi obţinute de pe www.atmel.com

Informaţii suplimentare şi comenzi:
Denumirea oficială pentru AVR Embedded Internet Toolkit este AT90EIT1 şi poate fi comandat la:

ALEXE ELECTRONICE AE S.R.L.
Tel/Fax: 323.9145
e-mail: calexe@canad.ro

S-ar putea să vă placă și