Nordic și Sisvel vor simplifica licențierea SEP IoT celulară

Accesul eficient și transparent la licențele pentru produse finale de la peste 30 de deținători de brevete permite adoptarea masivă a dispozitivelor IoT celulare

by gabi

A fost anunțat un nou acord între Nordic Semiconductor și Sisvel, administratorul grupului de brevete, pentru acordarea de licențe pentru brevetele SEP (Standard Essential Patents) care se referă la tehnologia celulară LTE-M și NB-IoT. Acest acord oferă dezvoltatorilor opțiunea de a obține cu ușurință acces la grupul de licențe ale Sisvel pentru standardele de tehnologie radio LTE-M și NB-IoT.

Mai exact, inițiativa oferă o modalitate simplă și eficientă pentru producătorii de dispozitive IoT de a obține licențe de produs final de la peste 30 de deținători de brevete care au SEP LTE-M și NB-IoT, prin intermediul Nordic, în calitate de furnizor de module celulare.

Acordul rezolvă provocările legate de licențiere cu care se confruntă, de obicei, dezvoltatorii de dispozitive celulare în domenii precum sănătate inteligentă, energie inteligentă, orașe inteligente și urmărirea activelor.

Întrucât oferă licențe standardizate, acordul va reduce incertitudinea în afaceri și va permite companiilor să se concentreze pe dezvoltarea de produse și servicii noi și inovatoare pentru piața IoT.

Despre Sisvel:
Sisvel este condusă de credința în importanța colaborării, a ingeniozității și a eficienței pentru a acoperi nevoile proprietarilor de brevete și ale celor care doresc să aibă acces la tehnologiile acestora. Pe o piață complexă și în continuă evoluție, principiul nostru fundamental este acela de a crea condiții de concurență echitabile prin dezvoltarea și implementarea unor soluții de comercializare flexibile și accesibile. www.sisvel.com

Nordic Semiconductor

S-ar putea să vă placă și