Allied Telesyn AT-AR 390 E1/G.703 “unchannelized” router

by donpedro

Routerul Allied Telesyn AT-AR 390, distribuit în România de GENESYS, furnizează conexiuni pentru servicii E1/G.703 la un preţ foarte accesibil. Echipamentul este proiectat pentru aplicaţii performante ce folosesc conexiuni PPP sau Frame Relay şi suportă operaţii de tip “unchannelized”, unde serviciul E1/G.703 este necesar doar ca un singur flux de 2.048 Mbps.

La fel ca toate modelele din seria AR300, acest echipament oferă suport pentru RIP, RIPv2, OSPF şi rutează protocoalele IP, IPX, Appletalk, DECnet şi transparent bridging. De asemenea, este suportat protocolul Layer 2 tunneling (L2TP) permiţând traficului non-IP să fie îndrumat prin Internet la un preţ scăzut.
Caracteristici avansate de modelare a traficului (traffic shaping) bazate pe RSVP (Resource ReSerVation Protocol) şi BACP (Bandwidth Allocation Control Protocol) asigură suportul pentru viitoarele aplicaţii multimedia. Politicile de rutare permit transferul datelor pe baza tipului de trafic (WWW, FTP, WAN link, sursă / destinaţie etc.). De asemenea, prioritizarea traficului conduce la reducerea întârzierilor în reţea.

Managementul echipamentului se face atât pe legături LAN cât şi WAN, furnizându-se suport pentru SSH (Secure Shell) pentru autentificarea şi criptarea legăturii.
Adrese IP multiple sunt suportate pe fiecare interfaţă Frame Relay (interfaţa logică). Proceduri de control a congestiei traficului limitează debitul datelor pe ieşire când reţeaua Frame Relay este aglomerată, îndepărtând astfel pericolul pierderilor de cadre cu date.
Un mecanism denumit “slow start” controlează transmisia iniţială a datelor în reţea. Un exemplu tipic pentru o aplicaţie construită cu AT-AR 390 este redat mai jos.
Preţul End User fără TVA pentru acest echipament este de numai 588 USD.
Livrare din stoc.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi:
GENESYS SOFTWARE ROMANIA – Dept. IT Distribution
Tel. 021-242.05.42, Fax 021-242.05.43, e-mail: sales@genesys.ro
Persoane de contact: Cristina Gavrilă, Gabriela Laiu – Sales Officers;

S-ar putea să vă placă și