Adaptor card PC cu slot dual pentru bus-ul PC/104

by donpedro

Cu placa periferică MSMJ104D, DIGITAL-LOGIC AG prezintă un adaptor PC cu slot dual pentru bus-ul PC/104. Placa compactă se bazează pe un controler VADEM 469 care este complet compatibil cu chip-ul Intel 365 şi urmăreşte specificaţiile de proiectare ale arhitecturii card schimbabil (ExCA). Placa PC/104 este echipată cu două sloturi card PC pentru două carduri tip I/II sau unul tip III şi suportă dispozitive PCMCIA cum ar fi SRAM-uri, carduri FLASH, discuri hard ATA şi carduri I/O, precum carduri modem, LAN sau SCSI.

Caracteristici tehnice suplimentare sunt: transfer de date pe 16biţi, capacitate de inserţie foarte rapidă şi generare tensiune on-board. Placa este compatibilă cu PCMCIA versiunea 2.1 şi este remarcabilă pentru consumul său mic de putere de numai 1W. Ea este disponibilă cu o largă varietate de software driver inclusiv card SCM-uri.
Adaptorul de card PC are dimensiunile de 90mm x 96mm x 20mm (Lx W x H) şi o greutate de 150 grame. El necesită o sursă de alimentare de 5V/180mA şi funcţionează în domeniul temperaturilor standard de la 0°C la +70°C. De asemenea, placa este disponibilă pentru domeniul extins de temperaturi de -40°C la +85°C. O valoare de peste 100.000 de ore funcţionare confirmă înaltul nivel de fiabilitate şi longevitate al plăcii.
Walter Furter, Director de Marketing şi Vânzări la DIGITAL-LOGIC, explică: “Cardurile PC sau cardurile PCMCIA devin din ce în ce mai populare datorită robusteţii lor, dimensiunilor mici şi consumului mic de putere. Acum sunt disponibile numeroase variante de carduri de reţea, modem sau memorie, cu care utilizatorul poate rapid şi uşor să extindă sistemul său. Cu ajutorul plăcii PC/104, modulele PCMCIA pot fi integrate uşor în aplicaţii industriale.”

www.digitallogic.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu