Advanced Energy lansează primele surse de alimentare de serie din lume cu răcire prin convecție și clasificare CF

Familia de surse de alimentare compacte, de înaltă performanță, îndeplinește standardele stricte de siguranță pentru echipamentele medicale fără proiectare personalizată

by gabi

Advanced Energy a anunțat seria NCF150 de surse de alimentare AC-DC cu o foarte bună izolare galvanică și un curent de scurgere redus, care permit proiectanților de echipamente medicale să îndeplinească cerințele de tip CF (cardiac floating) ale standardului de siguranță medicală IEC 60601-1 folosind produse disponibile pe piață.

Tipul CF reprezintă cea mai strictă clasificare în materie de siguranță electrică medicală și este esențial pentru produsele medicale care pot intra în contact direct cu inima, inclusiv aparatele de dializă, sistemele legate de inimă și platformele pentru electrochirurgie. Odată cu lansarea seriei SL Power NCF150 de surse de alimentare AC-DC clasificate CF, Advanced Energy oferă acum produse standard și compacte care combină performanța și fiabilitatea cerute de sistemele medicale complexe cu tensiune de izolare înaltă și curent de scurgere redus, esențiale pentru certificarea CF.

Seria SL NCF150 de la Advanced Energy furnizează o putere maximă de ieșire de până la 150W și oferă tensiuni de 12V, 15V, 19V, 24V și 48V. Sunt disponibile, de asemenea, o ieșire opțională de 5V pentru standby și o ieșire de 12V pentru ventilator. Toate sursele din seria SL NCF150 asigură un curent de scurgere prin pacient mai mic de 10 mA, dispun de clasă EMI B, izolare 2 MOPP și sunt capabile să suporte impulsuri generate de defibrilator de 5 kV.

Sursele de alimentare SL NCF150 acceptă o intrare universală de la 85 la 264 VAC, operează cu o eficiență mai mare de 90% la sarcină maximă și dispun de protecție standard împotriva supratensiunii, suprasarcinii, supratemperaturii și scurtcircuitului. Aceasta este prima versiune a familiei CF și va fi urmată, în curând, de lansarea unor modele de putere mai mare.

Pentru mai multe informații despre seria SL NCF150 de la Advanced Energy, faceți clic aici.

Advanced Energy

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu