Rezistoarele cu peliculă subţire

by donpedro

Vishay Intertechnology, Inc. a anunţat o serie de rezistoare cu peliculă subţire care vor ajuta producătorii de ansamble hibride militare şi comerciale să creeze proiecte compacte odată cu reducerea semnificativă a costurilor de asamblare.
Seria Vishay, “Electro-Films Back Contact Resistor” (BCR), combină cea mai bună stabilitate a peliculei din industrie, în timp şi la temperatură, cu un proiect mono-legătură care reduce numărul de paşi necesari producţiei de circuite hibride şi minimizează amprenta rezistorului, reducând, în final, spaţiul plăcii.

Cu dimensiunile de doar 0,50mm pe 0,50mm dispozitivele BCR sunt printre cele mai mici chipuri de rezistoare disponibile pe piaţă. Chipul necesită doar un fir de legătură, deoarece a doua conexiune electrică este făcută prin spatele chipului, care poate fi ataşat la substrat fie eutectic, fie cu răşină epoxidică.
Disponibile într-un domeniu al rezistenţei de la 10 W la 1 MW, cu valori strânse ale toleranţei până la 0,1% şi valori TCR în domeniul ±250ppm/°C la ±25ppm/°C, noile chipuri de rezistoare BCR se caracterizează printr-o tensiune de funcţionare maximă de 75V, o tensiune de străpungere de 200V şi o putere nominală de cc de 250mW la +70°C.
Cu mai puţine legături prin fire şi o amprentă mai mică decât chipuri alternative, dispozitivele BCR reduc costurile de fabricaţie prin faptul că necesită mai puţine operaţii în timp ce permit proiectanţilor să crească densitatea pe placă. Materialul substratului este disponibil imediat, oferind o sursă stabilă şi fiabilă pentru fabricaţia ieftină a chipului.
Dispozitivele din noua familie BCR de rezistoare cu peliculă subţire sunt 100% testate electric inspectate vizual conform specificaţiilor MIL-STD-883 şi MIL-STD-202 pentru zgomot, rezistenţă la umiditate şi şoc termic. Rezistoarele BCR se caracterizează, de asemenea, prin stabilitate superioară în condiţii de funcţionare normale sau grele, cu un domeniu al temperaturilor de funcţionare de -55°C la +125°C.
Mostre şi cantităţi de producţie ale seriei BCR sunt disponibile acum, cu termene de livrare de două săptămâni pentru comenzi din stoc şi de 12 săptămâni pentru comenzi specifice.

http://www.vishay.com

S-ar putea să vă placă și