Agilent Technologies livrează mai mult de 500.000 module de putere E-pHEMT

by donpedro

Agilent Technologies Inc. a anunţat că recentele sale amplificatoare de putere (AP), E-pHEMT, lansate pe piaţă, sunt acum livrate în cantităţi ce depăşesc 500.000 bucăţi pe lună la mai mulţi beneficiari. Agilent se aşteaptă să crească livrările la 2 – 3 milioane de bucăţi pe lună până în septembrie 2003. Modulele AP produse de Agilent, E-pHEMT, au fost proiectate pentru şase platforme de terminale mobile atât pentru interfeţe CDMA cât şi GSM, inclusiv un telefon de la unul din cei mai mari trei producători de handset-uri GSM.

Pentru a ţine pasul cu cererea de module AP şi de alte produse E-pHEMT, Agilent creşte rapid fabricaţia cu noua sa tehnologie modernă în Ft. Collins, Colorado. Fabrica oferă capacitate mare de producţie şi tehnici de control moderne pentru CMOS pentru a optimiza performanţa dispozitivelor avansate de semnal analog / mixt.
Cele trei noi module AP E-pHEMT produse de Agilent — două pentru handseturi CDMA/AMPS şi unul pentru GSM – oferă cea mai bună eficienţă de putere adăugată (PAE) din industrie şi permite producătorilor să crească durata de viaţă a bateriei telefonului mobil cu 15 procente. ACPM-7813 lucrează în banda de 800MHz, dual-mode, în timp ce ACPM-7833 funcţionează în domeniul 1900MHz (PCS) pentru handseturi şi aplicaţii terminal de date fără fir. Modulele CDMA oferă cea mai bună rată PAE din industrie, de 40 %, cu tehnologie E-pHEMT care necesită numai o sursă de alimentare pozitivă. Modulul AP, ACPM-7891, se adresează telefoanelor GSM/GPRS cu triplă bandă şi oferă o PAE superioară de până la 60 % în banda GSM şi de 56 % atât în banda DCS cât şi în banda PCS.

Informaţii suplimentare despre produsele semiconductoare de RF ale Agilent sunt disponibile la www.agilent.com/view/rf

Adaugă un comentariu