Zeci de mii de proiecte şi numărul tot creşte: upgrade pentru unealta gratuită pentru proiectare de circuite Scheme-it de la Digi-Key

by donpedro

Distribuitorul global de componente electronice, Digi-Key Corporation, a anunţat noi îmbunătăţiri ale cunoscutei sale unelte pentru proiectare de circuite Scheme-it circuit design tool, disponibilă gratuit pe website-ul Digi-Key. Unealta a fost co-proiectată şi construită de Aspen Labs LLC, o companie de business-media concentrată pe necesităţile inginerilor.
Adesea văzută ca un generator de idei, unealta de proiectare Scheme-it a Digi-Key oferă utilizatorilor o cale gratuită de a înregistra ideile de proiecte de circuite într-o formă electronică partajabilă. Unealta implementează întregul catalog Digi-Key, permiţând utilizatorilor să proiecteze cu componente disponibile pentru livrare imediată de la Digi-Key.

Printre caracteristicile Scheme-it pot fi menţionate:
• Posibilitatea de a realiza diagrama la nivel de bloc, semna, sistem sau schemă
• O bibliotecă cu peste 700 de simboluri generice, precum şi posibilitate de creare de simboluri particulare
• Acces la peste 4 milioane de componente, prin integrarea catalogului Digi-Key
• Libertatea de a păstra un proiect privat, de a-l face public, de a-l partaja printr-un link, de a fi integrat într-o pagină web, blog sau e-mail
• O legătură directă către suportul tehnic al Digi-Key
• Listă de materiale şi cotare integrate
• Export ca fişiere PDF sau PNG

Această unealtă s-a bucurat de un succes incredibil, la ora actuală fiind încărcate peste 30000 de proiecte. Suplimentar, unealta beneficiază de un trafic foarte mare, cu o medie de 42000 de vizite pe lună. Cu toate acestea, uneltei i-au fost aduse upgrade-uri semnificative în ultimele luni pentru îmbunătăţirea experienţei utilizatorilor, dar şi pentru adăugarea de noi funcţionalităţi.

În prezent, Digi-Key integrează în unealta de proiectare simboluri ale producătorilor, soluţii şi proiecte de referinţă.

Digi-Key Corporation
www.digikey.com

S-ar putea să vă placă și