xPico WiFi este un vis împlinit pentru producători şi clienţi

by donpedro

Modulul Lantronix xPico WiFi permite configurarea directă a dispozitivului ţintă printr-un punct de acces software – fără accesarea reţelei clientului.

Lantronix xPico WiFi este un modul cu un port serial dual (+USB 2.0, + SPI) ce permite conectarea dispozitivelor țintă la rețeaua WiFi cu câteva caracteristici, fiind extrem de familiar utilizatorului. xPico WiFi are aceleași dimensiuni miniaturale ca şi modelul xPico (ethernet) care v-a fost introdus în articolul „Aveți nevoie de Ethernet de dimensiunea unui cip?”” cu aceeași schema a conectorului, oferind o flexibilitate unică a design-ului dispozitivului.
După cum ne-am obișnuit deja cu produsele companiei Lantronix – pentru o utilizare efectivă nu este necesar să scrieți un singur rând de coduri şi nici să încărcați alte dispozitive. Poate că cel mai mare avantaj al noului modul este faptul că furnizează un Punct de Acces software simultan cu un server DHCP şi un mod Client, ceea ce înseamnă că, pe lângă operarea în WiFi ca un client „obișnuit”, permite şi un acces – comunicare directă cu alte dispozitive WiFi cum ar fi tableta sau smarphone-ul. Oferă un uriaș avantaj producătorilor cu privire la configurarea sau service-ul dispozitivelor în forma unui acces direct DOAR la un singur dispozitiv, fără nevoia accesării unei rețele a clientului. Siguranța este asigurată de criptarea de 256 biți AES şi utilizarea fiabilă este garantată într-un interval extins de utilizare industrială de la -40 … +85°C. Modulul este alimentat de o sursă de 3.3V şi porturile seriale tolerează un curent de 5V. Datorită consumului redus de putere, xPico WiFi poate fi utilizat şi pe bază de baterii (6uA standby).

Informații detaliate pot fi găsite în broşura xPico WiFi, ghidul utilizatorului xPico WiFi şi în ghidul de integrare xPico WiFi. Pentru asistenţă de dezvoltare, aveți la dispoziție şi kitul de dezvoltare xPico WiFi.

Dacă sunteți interesați, vă rugăm să ne contactați la info@soselectronic.com

Avantaje / Caracteristici

:
1. Server complet, miniatural încorporat pentru dispozitive
2. IEEE 802.11 b/g/n (2,4 GHz), WPS 2.0
3. Consum redus de putere (6uA standby)
4. Punct de acces Software şi mod client simultan
5. Comunicaţie simplă cu tablete şi smartphone-uri
6. Port serial dual (până la 921 kbps)
7. Interfaţă 3.3V (tolerează 5V)
8. USB 2.0 full rate, 8 GPIO
9. Elimină nevoia unui software costisitor sau a dezvoltării FW
10. Dimensiuni de doar 24 × 16,5 × 7,4mm
11. Criptare 256-bit AES
12. Interval de temperaturi în mediu industrial -40 la +85°C
13. Flexibilitate ridicată, posibilitatea de a schimba cu xPico (Ethernet)
14. Conector uFL pentru antena externă

SOS electronic
www.soselectronic.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu