Würth Elektronik lansează o nouă versiune a software-ului “Component Selector”

by donpedro

WE_EA0114_Component_SelectorWürth Elektronik eiSos a lansat acum o versiune revizuită și extinsă a “Component Selector”. Șase module noi au fost adăugate la cele patru existente, ceea ce face acest instrument de selecție una dintre cele mai cuprinzătoare baze de date din lume, cu componente care urmează să fie furnizate de un singur producător.
În plus față de ferite pentru PCB, sunt acum disponibile şi componentele din domeniul componentelor EMC, ferite pentru cablu și bobine de mod comun. Aceste module permit utilizatorilor să analizeze și să compare valorile tehnice și curbele de impedanță pentru toate produsele.
În modulul inductoarelor de putere, inductorul potrivit pentru convertoare DC/DC non-izolate poate fi determinat cu ușurință. “Component Selector” calculează, de asemenea, pierderi în miez și sârma de Cu, iar pe baza acestor pierderi, se calculează creșterea temperaturii componentei. În domeniul surselor de alimentare, există de asemenea, un modul care ajută rapid și ușor configurarea transformatoarelor flexibile pentru convertoare DC/DC izolate, pentru a potrivi valorile de intrare și de ieșire. Pentru utilizare în circuite PFC active, este acum un modul de determinare corectă a bobinei PFC.
Cea mai semnificativă extindere a software-ului a fost pentru produsele de semnal și de comunicații. Pe lângă modulul existent la inductoare RF pentru selectarea componentelor în funcție de frecvență, pentru reglarea antenei, de exemplu, au fost introduse trei module noi. Pentru semnalizare și lumină de fundal cu LED-uri, prin introducerea valorilor de rezistență și de tensiune de intrare, luminozitatea așteptată a LED-ului poate fi afișată.
Un plus deosebit de practic este modulul pentru transformatoare discrete LAN sau transformatoare integrate RJ45 LAN, care permite utilizatorilor să caute și elemente de filtrare după conexiunile interne. Acest lucru înseamnă că soluțiile potrivite pentru produsele existente, pot fi găsite în cel mai scurt timp.
Utilizatorii pot de asemenea, salva și stoca setările existente pentru compo­nenta selectată. În toate modulele, fișa tehnică poate fi consultată on-line, iar parametri S pot fi descărcați. Funcția integrată de actualizare online, asigură că baza de date este actualizată la zi.
Utilizatorii care nu au o conexiune la internet pot obține actualizări de pe site-ul producătorului, în orice moment, acestea putându-se instala manual.
Component Selector” este proiectat pentru a fi auto-explicativ și ușor de utilizat. Acest software poate fi instalat gratuit de la pagina web: www.we-online.de/component-selector

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

C O N T A C T

Florin Ivanciuc | Country Manager România | florin.ivanciuc@we-online.com | Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și