Würth Elektronik eiSos extinde oferta de condensatoare

by donpedro

Würth Elektronik eiSos, unul dintre cei mai importanţi producători din Europa de componente pasive, comple­tează programul său EMC cu introducerea condensatoarelor cu dielectric de film certificate X2 și a condensatoarelor ceramice X & Y.
În plus, au mai fost lansate şi alte categorii de condensatoare electrolitice şi polimerice în aluminiu precum și condensa­toare ceramice multistrat (MLCC) care permit management complet de alimentare de la o singură sursă.

Condensatoare de suprimare a interferenţelor
În gama tensiunilor de 275V(AC) și 310 V(AC), condensatoarele cu dielectric de film X2, certificate VDE, cULus și CQC, garantează suprimarea interferenţelor din aplicaţie. Componentele sunt disponibile cu valori maxime ale capacităţii de 6.8μF şi cu un pas (distanţa dintre pini) de 7.5 – 37.5mm. Acestea prezintă stabilitate extinsă, pentru un impuls de până la 600V/μs. Condensatoarele X & Y multistrat, disponibile în capsule 1808 și 1812 până la 2211, îndeplinesc cerințele de miniaturizare ale aplicaţiei. Toate tipurile sunt testate şi aprobate TÜV în conformitate cu standardul UL.

Condensatoare electrolitice în aluminiu
Condensatoarele electrolitice în aluminiu sunt disponibile într-o gamă largă de versiuni: V-Chip SMD, Radial THD și Snap-In cu capacități mari și domenii ale tensiunii de până la 450V(DC) și, de asemenea, sunt disponibile versiuni nepolarizate. Acestea sunt livrate atât pentru aplicaţii standard, 85°C şi 1000 h cât şi pentru domenii extinse (temperaturi de până la 125°C și o durată de viață de până la 10.000 de ore).

Condensatoare polimerice în aluminiu
Condensatoarele polimerice în aluminiu sunt unanim recunoscute ca o inovație în domeniul dispozitivelor de încărcare/stocare.
Würth Elektronik eiSos oferă versiuni precum V-Chip SMD și Radial THD cu valori ESR extrem de scăzute, capacități mari, durată lungă de viață și tensiuni de până la 63V(DC).
Portofoliul este completat cu o gamă largă de condensatoare MLCC în capsule 0402-1812, pentru aplicaţii generale. Acest portofoliu va fi extins în viitor cu componente suplimentare, de exemplu terminale flexibile și alte tipuri speciale.
Toate componentele din catalogul publicat recent sunt disponibile din stoc. Mostre sunt disponibile gratuit. În plus, compania oferă kit-uri de proiectare ce conţin condensatoare cu dielectric de film X2 și MLCC în diferite modele.
Lansarea ofertei extinse de condensatoare este însoțită de un nou manual produs de Würth Elektronik eiSos: “ABC-ul condensatoarelor” Cartea este disponibilă în limbile engleză și germană și oferă o introducere cuprinzătoare despre condensatoare: manualul este orientat spre practică, fără “balast teoretic”. Scris de către dezvoltatori pentru dezvoltatori.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și