Würth Elektronik eiSos dezvoltă bobine nanocristaline de mod comun pentru filtre de linie

by donpedro

Bobinele de mod comun sunt utilizate ca filtre de linie pentru a reduce interferenţele radio de bandă largă. Würth Elektronik eiSos a dezvoltat

în acest scop, inductoare de mod comun cu compensare în curent care conţin nuclee nanocristaline. Noua familie de produse WE-CMBNC este realizată pe bază de nuclee nanocristaline ce oferă atenuare în bandă largă.
În comparaţie cu nucleele convenţionale fabricate din aliaje MnZn şi NiZn, nucleele nanocristaline prezintă o permeabilitate de 20 de ori mai mare. Interferenţa (perturbaţia) provenită din reţea poate fi astfel coborâtă la nivelul frecvenţelor joase (kHz), în timp ce atenuarea obţinută de nucleele conven­ţionale construite din NiZn şi MnZn este extrem de redusă.
Chiar şi în domeniul frecven­ţelor înalte, o atenuare ridicată poate fi obţi­nută datorită capa­ci­tăţii reduse de înfăşurare.
În comparaţie cu nucleele conven­ţio­nale, temperatura lor Currie este de aproximativ trei ori mai mare astfel încât interferenţa push-pull nu va putea duce la satu­raţia bobinei principale.
Toate induc­tan­ţele sunt disponibile din stoc. Mostre sunt disponibile la cerere. Kit-uri de proiectare sunt, de asemenea, disponibile pentru dezvoltatori şi laboratoare EMC.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și