Wolfson furnizează sunetul telefoanelor multimedia Lenovo

by donpedro

Lenovo, cel mai mare fabricant din China de telefoane mobile şi calculatoare, a ales tehnologia audio a Wolfson Microelectronics pentru cele mai noi telefoane mobile din cadrul bogatului lor portofoliu în rapidă dezvoltare. Conform declaraţiilor făcute de Lenovo, “Dispozitivele audio Wolfson de înaltă performanţă şi joasă putere ne ajută în atingerea scopului strategic de creare a unui brand de telefoane mobile de clasă mondială.”
Deja clasificat ca fiind numărul 4 dintre furnizorii de telefoane mobile de pe piaţa chineză, Lenovo are drept ţintă atingerea unei cote de 10% din piaţa locală în 2006. Gama de modele recent introduse cuprinde toată plaja de la telefoane economice la telefoane performante cu playere MP3 şi MP4, camere video de 2Mpixel şi sisteme de operare Microsoft Windows Mobile.
Wolfson furnizează pentru Lenovo CODEC-uri stereo special proiectate cu caracteristici integrate pentru aplicaţii portabile. Tehnologia cu consum mic de putere a Wolfson contribuie la extinderea duratei de viaţă a bateriilor, iar alte caracteristici precum integrarea de drivere pentru receptor şi microfon, nu numai că fac mai uşoară proiectarea Lenovo cu soluţii Wolfson, dar diminuează de asemenea numărul de componente, crescând siguranţa în funcţionare, dar reducând masa şi eventual dimensiunile produsului.

Wolfson Microelectronics www.wolfsonmicro.com

S-ar putea să vă placă și