Memorie FRAM de 512 kbiţi

by donpedro

Ramtron International Corporation, unul dintre liderii dezvoltatorilor şi furnizorilor de memorii nevolatile FRAM (ferroelectric random access memory) şi componente semiconductoare, a lansat dispozitivul FRAM FM25L512, o memorie nevolatilă de 512 kbiţi, 3-volţi cu interfaţă serială de mare viteză SPI (serial peripheral interface). FM25L512 oferă o capacitate crescută de stocare şi colectare de date într-o capsulă mică cu 8 pini, reducând costurile şi suprafaţa de placă ocupată, într-o serie mare de aplicaţii, de la imprimante multifuncţionale la controlere pentru motoare industriale.
Ramtron FM25L512 este deci o memorie RAM nevolatilă de 512 kbiţi cu interfaţă industrială SPI care sporeşte capacitatea de scriere de mare viteză a tehnologiei FRAM. O înlocuire hardware directă a echivalentului EEPROM, cu FM25L512 oferă citire NoDelay™, scriere la viteze de magistrală de până la 20MHz, păstrare a datelor de până la 10 ani, citiri/scrieri practic nelimitate, curenţi de operare mici.
Dispozitivul operează de la 3 la 3,6V, iar temperatura de lucru poate varia în intervalul -40OC la +85OC.
FM25L512 depăşesc performanţele soluţiilor alternative de memorii nevolatile pentru aplicaţii care necesită scrieri rapide şi frecvente şi / sau consum redus de putere.

Ramtron International Corporation
www.ramtron.com