WISE Software Solutions, Inc. colaborează cu RoyoCAD

by donpedro

WISE Software Solutions, Inc., principal furnizor de servicii şi software CAM pentru PC, a anunţat numirea RoyoCAD, Inc. ca partener pentru zona California de sud. Conform înţelegerii, RoyoCAD se va ocupa de vânzările, suportul şi training-ul pentru Gerb Tool de la Santa Barbara la San Diego, permiţând astfel o prezenţă mai directă pentru WISE în una din principalele zone ale Statelor Unite.
Ţinând cont de faptul că RoyoCAD s-a concentrat mai ales pe servicii de consultanţă în ultimul an, această colaborare arată hotărârea lor de a se implica în vânzarea şi distribuţia de produse software. Experienţa de 10 ani pe piaţa de EDA cu produse ca P-CAD™, TangoPRO™ şi CAM350™ va permite RoyoCAD să se implice în vânzări directe a produselor GerbTool în zona Californiei de sud.
Alături de vânzări pentru GerbTool, RoyoCAD va oferi o gamă completă de servicii cum ar fi training de produs, engineering şi consulting. RoyoCAD are contracte şi cu alţi furnizori de software, ceea ce permite RoyoCAD să îndeplinească un domeniu larg de cerinţe ale clienţilor săi, cum ar fi proiectare, producere, asamblare, etc.

http://www.wssi.com

S-ar putea să vă placă și