Wireless Power Receiver – WE-WPCC

by donpedro

Würth Elektronik eiSos îşi extinde portofoliul de bobine de transfer fără fir, cu trei modele noi de bobine de recepţie.
Aceste bobine au o folie adezivă pe partea din spate. Acesta este un avantaj mare în comparaţie cu produsele concurente, deoarece se pot monta mult mai uşor. Bobinele se disting printr-o ecranare cu ferită flexibilă şi o înălţime de sub 1mm. Materialul flexibil este optim pentru a suprima perturbaţiile mai sus 1MHz.
Noile Bobinele au un factor Q mare şi o rezistenţă DC foarte scăzută. Prin urmare, acestea sunt recomandate pentru un transfer eficient de putere mare de până la 5W. Bobinele permit o economie de spaţiu în dispozitivele care necesită flexibilitate în carcasă.
Würth Elektronik eiSos va continua să se dezvolte şi să vândă noile bobine de transfer de putere, fără fir (emiţător şi receptor), pentru o varietate largă de aplicaţii în diferite ramuri ale industriei.
Toate bobinele noi au fost testate cu chip-uri de la Texas Instruments (TI) şi sunt în conformitate cu standardul Qi.
Würth Elektronik eiSos este membru al “Wireless Power Consortium” (WPC) şi al “Alliance for Wireless Power” (A4WP).

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu