Weidmüller participă la târgul de la München “electronica 2018” − Sala C2, Standul 334

by donpedro

Weidmüller OMNIMATE® Power BUF 10.16: O conectare mai sigură și mai eficientă a dispozitivelor electronice. Conectori PCB cu sistem de conectare tip PUSH IN (funcție de conectare directă prin cablu).

Trendul actual în electronica de putere: performanță maximă și eficiență crescută. Dispozitivele trebuie să fie competitive atât din punct de vedere tehnic cât și economic, să îmbine funcționalitatea ridicată cu o operare simplă − în special în cazul conectării cablului, în condiții de siguranță și într-un mod eficient. Toate acestea influențează în mod direct conectivitatea dispozitivului.

Conectorii OMNIMATE® Power BUF 10.16 PCB de la Weidmüller sunt creați pe măsura acestor cerințe, cu sistem de conectare de tip PUSH IN.
Sistemul inteligent de conectare de tip PUSH IN este echipat cu un sistem reglabil (pusher) pentru a crea un punct de contact deschis, respectiv punctul de conectare directă prin cablu (wire-ready). Acest sistem de fixare al cablului reduce în mod considerabil timpul de conectare.
Punctul de contact deschis permite fixarea cablurilor cu sau fără ferule (pini terminali), inclusiv a cablurilor multifilare.
Contactul de tip PUSH IN se închide după introducerea cablului în punctul de contact, prin elibe­rarea clapetei de închidere. În momentul utilizării cablurilor fără ferule sau a cablurilor cu o secțiune transversală mică, împingătorul reglabil reprezintă, de asemenea, un ajutor. Acesta menține punctul de contact deschis după activare, fapt ce permite tehnicianului o manipulare simplă și convenabilă a conectorilor care au fie o parte mică a izolației îndepărtată, fie o izolație rigidă. Funcția PUSH IN corespunzătoare este păstrată datorită acestui sistem de contact inovator; mai mult, punctul de contact reglabil permite o conectare fără probleme, chiar și în condiții nefavorabile.

OMNIMATE® Service
Gama de produse OMNIMATE® Device Connectivity oferă soluțiile pentru dezvoltarea de dispozitive inovatoare. Aceste pachete de servicii includ o librărie de componente cuprinzătoare pentru programul de proiectare PCB, AppGuide, suport online de selecție pentru recomandarea de folosire a produsului, precum și serviciul bine definit – livrare de mostre în 72 de ore. Aceste avantaje îi ajută pe proiectanții dispozi­tivelor să economisească timp: în maxim 72 de ore, Weidmüller livrează mostre ale componentelor de conectare, carcase electronice oriunde − inclusiv OMNIMATE® Power BUF 10.16.

Videoclipuri despre manipularea produselor OMNIMATE® puteți găsi pe canalul de Youtube al Weidmüller.
Informații suplimentare: www.weidmueller.com; www.weidmueller.de/AppGuide; www.weidmueller.com/omnimate

Pentru detalii suplimentare, accesați pagina web: www.weidmueller.ro sau sau contactați Weidmüller la adresa de email: global_csc@weidmueller.com sau la numărul de telefon: 0268 446 222.

Weidmüller – Partenerul tău în conectivitate industrială
Let’s connect.

S-ar putea să vă placă și