Weidmüller își extinde prezența în România sub deviza Let’s connect!

by donpedro

Weidmüller a deschis oficial reprezentanța în România.


Ceremonia de deschidere a avut loc la Brașov în 23 mai 2013, fiind onorată de prezența domnului Volpert Briel – Chief Marketing and Sales Officer (CMO).
Weidmüller are o poziție de lider în furnizarea de soluții pentru conectivitatea industrială, electrică, în transmisia, condiționarea și procesarea puterii, a semnalelor și a datelor.
Aplicațiile sunt în industriile constructoare de mașini, procese tehnologice, distribuţia de energie, producţia de dispozitive electronice, transport și alte domenii în care se cere

longevitate și fiabilitate totală.
Evenimentul a avut loc la Sala de Conferințe a celui mai nou şi elegant hotel din Brașov – Kronwell – având invitați clienți și parteneri.
Cuvântul de deschidere l-a avut domnul Claudiu Ţoţea – General Manager- Weidmüller Romania care, după o scurtă introducere a invitaţilor firmei din Germania şi a clienţilor Weidmüller prezenţi la deschiderea oficială, a prezentat echipa Weidmüller – România precum şi obiectivele pe care trebuie să le îndeplinească cea mai nouă reprezentaţă a concernului German. După un scurt rezumat al istoriei de peste 160 de ani a firmei Weidmüller, domnul Volpert Briel a descris activitățile firmei Weidmüller, politicile de marketing precum și strategiile de

dezvoltare. În continuare domnul Josef Gross Vice President Sales and Marketing CEE & Rusia a evidenţiat că depășirea noilor și diverselor provocări se bazează pe produsele high-tech, dar și pe menținerea și dezvoltarea parteneriatelor, precum și a relațiilor armonioase între angajați. După prezentarea produselor expuse și discuțiile tehnice între participanții la eveniment a urmat partea de socializare. Firma Weidmüller a făcut o frumoasă surpriză
invitând participanții la un tur prin zonele istorice ale orașului Brașov. Seara, surprizele au

continuat; reprezentanții firmei și invitații au fost conduşi la castelul Bran unde au fost întâmpinați tradițional de gazdele castelului printr-o scenetă interactivă de umor negru între participanți și personajul Vlad Țepeș, asociat imaginar cu celebrul conte Dracula. Într-un stil original şi plin de umor în acelaşi timp, personajul Vlad Ţepeş a prezentat sălile castelului Bran și a condus toți invitații în sala de ospețe, unde pe un fond de muzică de cameră și apoi de muzică veche românească s-a procedat l-a finalizarea evenimentului de deschidere a reprezentanței, printre mâncăruri și licori deosebite.
A fost o zi cu totul specială generată de locurile vizitate şi de ambianţa creată, dar trebuie remarcat în primul rând faptul că reprezentanții Weidmüller au arătat o foarte mare disponibilitate și deschidere spre colaborare.
Toată desfășurarea evenimentului a fost în spiritul devizei: Let’s connect!

Weidmüller Interface GmbH & Co.KG • Despre noi

Încă din anul 1850 numele Weidmüller a devenit similar cu performanţa, competenţa și fiabilitatea. Cunoaștem industriile, piețele și tehnologiile. Menținem relații strânse și suntem un partener pentru clienţii noștri. Întotdeauna suntem în pas cu timpul, iar de cele mai multe ori suntem chiar înaintea lui.
În calitate de experți, dezvoltăm soluţii inovatoare ca răspuns la provocările de azi sau poate chiar de mâine.
Modelarea viitorului, păstrarea contactului cu partenerii noştri și depășirea așteptărilor sunt punctele noastre forte.

În fiecare an utilizăm aproximativ:
2.500 – tone de cupru
4.500 – tone de plastic
4.000 – tone de oțel și 1.200.000.000 șuruburi pentru produsele și inovațiile noastre.

Punctele noastre forte. Cum am ieșit noi în evidență.

Inovare

Este “distractiv să creezi ceva ce nimeni nu a mai văzut înainte”. Nu numai regizorul Roland Emmerich de la Hollywood este de acord cu această idee.
Noi procedăm la fel. Ne place să promovăm idei noi, examinăm metode originale şi gândim soluţii moderne pentru nevoi individuale.

Acasă

Acasă înseamnă mai mult decât un loc. Acasă este un sentiment. Casa conectează – prin definiţie. Casa este tradiţia, familia şi rădăcinile într-o anumită regiune. Dar, indiferent unde vă aflaţi în lume veţi constata, de asemenea, că acasă însemnă relaţii pe termen lung, parteneriate şi colaborări adică bine-cunoscutele structuri familiale. Casa este baza structurii noastre de afaceri. Casa noastră este în Detmold, dar suntem acasă peste tot în lume.

Organizare

Goethe avea dreptate: “Totul este floare la ureche în comparaţie cu abilitatea de a gestiona raţional o zi de muncă.” El a afirmat acest lucru în urmă cu aproximativ 250 de ani. Astăzi, lumea se schimbă rapid şi devine din ce în ce mai complexă datorită informaţiilor şi stimulilor din exterior; organizarea unei zile de muncă devine o sarcină tot mai dificilă. De aceea, noi consumăm mult timp şi efort pentru o planificare perfectă a proceselor noastre şi extinderea permanentă a reţelelor noastre de cunoştinţe. În toată lumea. Oricând. Convingător.

Încredere

Se spune că încrederea este baza a tot ceea ce facem. Suntem conştienţi de acest lucru, iar noi trăim în acord cu această maximă: să oferim excelenţă în toate procesele noastre interne şi externe, iar atunci când se face referire la execuţie şi service, produsele să aibă calitate superioară şi fiabilitate absolută. Încredere, este ceea ce ne dorim să inspirăm clienţilor noştri.

Lucrul în echipă

Un proverb mongol spune că “nu se poate lega un nod cu o singură mână”. O sarcină mai complexă, necesită mai multe mâini de ajutor. Doar un set de abilităţi şi competenţe va duce la rezultate optime. De aceea, dezvoltarea angajaţilor noştri este la fel de importantă pentru noi precum lucrul şi viaţa în armonie. Şi o rezolvăm printr-un schimb continuu de informaţii creând platforme şi oferind sprijin.

Parteneriat

“A fi împreună este un început. Păstrarea legăturii este un progres. Lucrul împreună înseamnă succes”, a spus Henry Ford. Cheia pentru cooperare se află în comunicare.
Noi facem schimburi de idei, mai ales cu clienţii şi partenerii noştri. Suntem mereu aproape, mereu în dialog. Aceasta este singura cale prin care putem învăţa unii de la alţii şi de a înţelege nevoile şi cerinţele speciale.

Weidmüller Interface GmbH & Co.KG – România
Tel.: 0268 446 222, Fax: 0268 446224
claudiu.totea@weidmueller.com