WE-DD – bobina de stocare pentru aplicații SEPIC și Flyback

by donpedro

Inductanța de stocare a seriei WE-DD are două înfășurări identice per componentă. Dimensiunea 1210 are o inductanță mare de scăpări și este proiectată pentru utilizarea în contro­lere de comutație cu tensiunea secundară non-stabilizată, pentru SEPIC, CUK şi convertoare flyback.

Linia de produse conține diferite ti­puri de inducti­vități de 10, 22, 33 și 47µH și rezistență maximă de 0,04; 0,08; 0,1 și 0,13Ω. Curentul maxim de saturație este de 8A. La cerere, Würth Elektronik poate să producă versiuni personalizate de transformator 1:1. Alte variante disponibile pe stoc sunt: 7332, 7345, 1260 și 1280.
Würth Elektronik recomandă procedura de lipire reflow pentru componentele din seria WE-DD și specifică tempe­ratura de operare între -40 și 125°C.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu