WE-DD – bobină de stocare pentru aplicaţii SEPIC și Flyback

by donpedro

Inductanța de stocare a seriei WE-DD are două înfășurări identice per componentă. Dimensiunea 1210 are o inductanță mare de scăpări și este proiectată pentru utilizarea în controlere de comutație cu tensiunea secundară non-stabilizată, pentru SEPIC, CUK şi convertoare flyback.
Linia de produse conține diferite tipuri de inducti­vități de 10, 22, 33 și 47µH și rezistență maximă de 0,04; 0,08; 0,1 și 0,13Ω.
Curentul maxim de saturație este de 8A. La cerere, Würth Elektronik poate să producă versiuni personalizate de transformator 1:1. Alte variante disponibile pe stoc sunt: 7332, 7345, 1260 și 1280.
Würth Elektronik recomandă procedura de lipirea reflow pentru componentele din seria WE-DD și specifică temperatura de operare între -40 și 125°C.

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos este parte a grupului Würth Elektronik și este divizia care se dezvoltă cel mai repede din grupul Würth.
Würth Elektronik eiSos este cel mai mare producător german de componente pasive.
Würth Elektronik eiSos dezvoltă, produce și distribuie componente pasive și electromecanice pentru industria electronică. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate țările europene, precum și în Statele Unite, Asia și America de Sud.
Fabricile de producție sunt situate în Europa, Asia și America.
Gama de produse include componente EMC, inductoare, convertoare, componente HF, varistoare, transformatoare, conectori, elemente pentru alimentare, switch-uri.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
Tel: 0744 77 35 30
florin.ivanciuc@we-online.com

S-ar putea să vă placă și